Sulje

Sivukartta ja haku

Pyöräily

NUTS MTB Ylläs-Levi

NUTS MTB Ylläs-Levi mittaa kuntosi vauhdikkailla reiteillä ja teknisillä poluilla aidossa tunturiympäristössä. Matkoina upeissa Lapin maisemissa ovat 75 km, 55 km ja 30 km reitit. Omat sarjat myös sähköpyöräilijöille. Tämän lisäksi voit osallistua myös Hupiralliin, jossa pääset retkeilemään ja nauttimaan iloisen ulkoilmatapahtuman tunnelmasta ilman tulostavoitteita. Tapahtuma järjestetään Outdoor Weekin viimeisenä päivänä la 15.7.2023.

Tapahtumainfo Ilmoittaudu tästä

 

Pyörällä saunaan omaan tahtiin nautiskellen

Ylläs Experiences järjestää Outdoor Weekillä mahdollisuuden yhdistää maastopyöräily sekä saunominen. Tapahtumassa jokainen osallistuja voi omatoimisesti pyöräillä Jokijärvelle, jonka rannalla sijaitsee eräkämppä ja rantasauna. Matkaa Äkäslompolosta Jokijärvelle on noin 25km vaihtelevia polkuja ja metsäautoteita myöten. Jokaiselle osallistujalle annetaan lähdön yhteydessä kartta. Reitti on myös merkitty lipukkeilla. Jokijärvelle voi ajaa myös asfalttitien ja hiekkatien yhdistelmää. Lähtö on klo 10 Ylläs Experiencesin pisteeltä, mutta jokainen voi ajoittaa oman lähtönsä sen mukaan, kuinka kauan arvioi ajavansa pyörällä tämän matkan. Perillä Jokijärvellä on jokaiselle osallistujalle varattu keittolounas sekä lämmin rantasauna. Tarvittavat vaihtovaatteet kulkeutuvat auton kyydillä Jokijärvelle. Kyyditys takaisin Äkäslompoloon on klo 15.30.

Sisältää: kartan, lounaan, saunan sekä kyydityksen takaisin Äkäslompoloon
Ei sisällä: pyörävuokraa, eli jokaisella tulee olla oma tai itse vuokrattu pyörä.
Ota mukaan: juomista, uimahousut sekä pyyhe

Hinta: 45 €/hlö

Ajankohdat:
To 6.7. klo (lähtö ja kartat klo 10.00 Jounin Kaupalla)
To 13.7. klo (lähtö ja kartat klo 10.00 Jounin Kaupalla)

Aika: Lähtö klo 10, kyyti takaisin klo 15.30

Ilmoittaudu: viimeistään kaksi päivää ennen tai niin kauan kuin paikkoja riittää info@yllasexperiences.com

 

Gravel pyöräilyyn tutustuminen

Kaikille avoin yhteislenkki gravel pyörillä. Mahdollisuus osallistua omalla pyörällä tai vuokrapyörällä. Lenkin kesto noin 1h, matka noin 10-15km
Pyörän vuokraus lenkin ajaksi erikoishintaan 20€. Voit osallistua myös omalla pyörälläsi. Huomioithan että yhteislenkillä ajetaan vaihtelevassa maastossa (soratie, metsäpolku, asfaltti), joten lenkille ei suositella katupyörää tai maantiepyörää.

Ajankohta:
11.7. ti klo 13-14
14.7. pe klo 13-14

Paikka: Äkäslompolo Sportshop, Tunturintie 15, Äkäslompolo
Hinta: ilmainen / Pyörän vuokraus 20€
Kesto: 1 tunti

Ilmoittautuminen: Sähköpostitse sportshop@yllas.fi (Mikäli haluat vuokrata pyörän yhteislenkille ilmoita kuljettajan pituus, huomioithan että vuokrapyöriä saatavilla rajoitetusti.)

 

Gravel-yhteislenkki

Tervetuloa Ylläksen Nousun ensimmäiselle yhteislenkille. Tiedossa noin 40 km lenkki sisältäen sekä soratietä että asfalttia, keskinopeus pidetään niin rentona, että kaikki pysyvät hyvin mukana, arvioitu ajoaika noin 2 tuntia. Lenkki on mahdollista ajaa esimerkiksi gravelillä ja maastopyörällä, luomulla tai sähköllä.

Äkäslompolo Sportshop tarjoaa lenkille osallistuville mahdollisuuden vuokrata lenkki-illaksi Trek Checkpoint ALR 5 Driftless gravelpyörän tutustumishintaan 20 €, pyörien nouto klo 17-18.

Ajankohta: ma 10.7. klo 18.30

Paikka: Lähtö Jounin Kaupan porolta
Hinta: ilmainen / Pyörän vuokraus 20€
Kesto: 2 tunti

www.yllaksennousu.fi/
www.facebook.com/yllaksennousu
www.instagram.com/yllaksennousu/