Sulje

Sivukartta ja haku

Visma Ski Classics Ylläs-Levi 13.4.2019
ja 35 muuta tapahtumaa ympäri vuoden.

Winter Warrior Finland

06.04.2019, klo 10:00 - 06.04.2019, klo 18:00
Obstacle Course Racing eli esteratajuoksu on vahvassa nousussa oleva laji, joka saa tuoreen ja raikkaan lisän tästä arktisesta kisasta. Kansallispuistoon ei rakennustelineitä viedä, vaan kilpailun esteet rakentuvat pääosin luonnon omista aineksista. Kisassa juostaan välillä jopa metrisessä umpihangessa, ryömitään lumitunneleissa, kiipeillään köysissä ja sukelletaan avantoon.

Niille, jotka eivät halua kilpailla verenmaku suussa, on mahdollisuus hakea elämyksiä haastesarjassa, jossa lyhyemmällä reitillä esteiden suoritus on vapaaehtoista. Haastesarja sopiikin loistavasti vaikka polkujuoksuharrastajille.

Kilpailun säännöt ja lisätiedot löydät nettisivulta www.winterwarrior.fi

Seuraa myös Facebookissa https://www.facebook.com/winterwarriorfinland/

Kilpailu on varmasti hauskaa seurattavaa myös katsojille. Nähtävää riittää Luontokeskuksella, jossa on kilpailun lähtö- ja maalialue. Reitti kulkee pariin kertaan myös Kesänkijärven laavun läheltä, jossa tiedossa hyytäviä vesiesteitä kilpailijoiden kauhuksi ja katsojien riemuksi. Vinkkejä yleisölle luvassa lähempänä kilpailua facebookissa ja tietysti sitten myös kisapäivänä luontokeskuksella.

Muut päivän tapahtumat