Sulje

Sivukartta ja haku

Syvärentoutus: Äänimatka Lapin luonnossa

Lähde äänimaisemien mukana matkalle Pohjoisen metsiin, soille ja tuntureille. Matkaan, jolla koet vuodenaikojen vaihtelun keskiyön auringosta revontulten tanssiin, matkaan, jolla tunnet lumen narskunnan jalkojesi alla ja tunturituulen kasvoillasi."

"Tervetuloa äänimatkalle Pohjoisen metsiiin, soille ja tuntureille. Matkaan, jolla koet vuodenaikojen vaihtelun keskiyön auringosta revontulten tanssiin, matkaan, jolla tunnet lumen narskunnan jalkojesi alla ja tunturituulen kasvoillasi."

Alkuun rentoutetaan kehoa ja keskitytään hetkeen pehmeän liikkeen ja venyttelyn avulla, jonka jälkeen laskeudutaan varsinaiseen rentoutukseen ja äänimatkaan.

Äänimatkan rentoutusosuus, n. 45 min, ollaan makuullaan. Studiolta löytyy tyynyt, joogatiilet ja viltit tukemaan asentoa, mutta voit halutessasi ottaa myös omia vilttejä ja/tai tyynyjä mukaan. Tässä rentoutuksessa voit kääriytyä juuri sellaiseksi kääröksi kuin haluat. Pukeuduthan lämpimästi ja nappaa halutessasi villasukatkin matkaan.

Maksu: paikan päällä studiolla kortti, käteinen tai liikuntaeduilla (Easybreak, Edenred, E-passi ja Smartum)

Varaa paikkasi tunnille kalenteristamme www.varaaheti.fi/aavalapland Löydät kalenterista myös kaikki muut viikkotuntimme ja halutessasi voit varata myös yksityistunnin omalle seurueellesi.

Muut päivän tapahtumat