Sulje

Sivukartta ja haku

STAALON KAATO Pohjois-Lapin kiertue 2019 kiertue jylisee pitkin Pohjois-Lappia 1-6.10.2019 Kilpisjärveltä Näätämöön. Tämä kiertueiden legendojen legenda ja klassikkojen klassikko palaa viiden välivuoden jälkeen vahvempana kuin koskaan tehostetuin hevosvoimin ja arsenaalein.

HILDÁ LÄNSMAN
HANNIBAL & HOT HEROS
JAAKKO LAITINEN
PETRI KAUTTO
RAUHATÄTI

HILDÁ LÄNSMAN on saamelaismusiikin uljain sanansaattaja kansainvälisissä ja kansallisissa piireissä. Hän on tullut tunnetuksi mm Solju- yhtyeen toisena vokalistina.
https://www.oktavuohta.com/hilda

JAAKKO LAITINEN - tuo Väärä Raha- yhtyeen karismaattinen vokalisti, jolta hoituu tangot, balkanit, vino huumori ja ylevä sydämellisyys.

PETRI KAUTTO esittää modernia roots-musiikkia, jota voisi kuvailla "Outlaw-folkiksi". Laulaja-kitaristin kolmas albumi "Country & Northern" ilmestyi maaliskuussa 2019. Pitkään Lontoossa vaikuttanut lauluntekijä kirjoittaa englanniksi ja tarinoissa liikutaan usein rakkauden ja kiertolais-elämän valoissa ja varjoissa. Herkältä vaikuttava susi saattaakin olla lammas suden vaatteissa.

RAUHATÄTI (Hanna Yli-Tepsa) on pitkän linjan räppäri, joka on tehnyt yhteistyötä lukuisten eturivin artistien kanssa ja on julkaissut kaksi omaa levyä. Hanna pitää kiertueella räp-työpajoja lapsille ja nuorille.

HANNIBAL & HOT HEROS- jazzfunkin Suomen kuninkaat Tampereelta. Poliittisesti ja yhteiskunnallisesti valveilla oleva iskujoukko tykittää ja antaa taustatulta koko artistikatraalle koko kiertueen ajan.

Kaikki he yhtäaikaa lavalla! Lippujen ennakkomyynti Selvä Pyy.

Muut päivän tapahtumat