Sulje

Sivukartta ja haku

Visma Ski Classics Ylläs-Levi 13.4.2019
ja 35 muuta tapahtumaa ympäri vuoden.

VAPAALLA -vapaalaskutapahtuma Ylläksellä

20.03.2019, klo 10:00 - 23.03.2019, klo 17:00
Tapahtuma koostuu työpajoista, joihin jokainen osallistuja voi ilmoittautua oman mielenkiinnon mukaan. Luvassa on tarpeellisia tietoja ja taitoja, joita tarvitaan, kun suunnataan koskemattomille tuntureille. Tämä sisältää kattavasti lumiturvallisuus- ja lumivyörytietoutta, retkien suunnittelua, liikkumista ja suunnistamista tunturissa sekä lasku- ja skinnaustekniikkaa.

Lisäksi tietenkin etsimme parhaat laskupaikat sää- ja lumiolosuhteet huomioiden mukavassa porukassa ja upean luonnon ympäröiminä. Kurssin pääpaino on tekemisessä; lasketaan, retkeillään ja harjoitellaan monipuolisissa tunturimaisemissa.

Tapahtuma on saanut uutta sisältöä, sillä sen yhteydessä on nyt mahdollisuus suorittaa FINLAV Lumiturvallisuus 1 -kurssi. Kurssin suorituspäivät ovat perjantai ja lauantai (6. - 7.4.), joten sen lisäksi on mahdollista osallistua tapahtuman työpajoihin torstaina ja sunnuntaina (5.4. ja 8.4.). Tälle kaksipäiväiselle kurssille mahtuu 8 ensimmäistä ilmoittautujaa ja sen hinta on 300,-. Kurssimaksu sisältää vyörykortin ja todistuksen kurssin käymisestä sekä hissinousut lumiturvallisuuskurssin aikana.

Tämän monipuolisen, koko vapaalaskukansan yhteisen tapahtuman osallistumisvaihtoehdot siis ovat:

1. VAPAALLA -tapahtuma (5. - 8.4.), jolloin voit yhdellä kurssimaksulla osallistua kaikkiin tarjolla oleviin työpajoihin

2. FINLAV Lumiturvallisuus 1 -kurssi (6. - 7.4.)

3. Sekä FINLAV Lumiturvallisuus 1 -kurssi että 5.4. ja 8.4. järjestettävät VAPAALLA -tapahtuman työpajat. Työpajoihin osallistuminen ei sisälly lumiturvallisuuskurssin hintaan. Työpajojen hinta Lumiturvallisuus 1 -kurssin osallistujille 75,-/ työpaja (norm. 95,-).

4. Haluamasi yksittäiset työpajat

Tapahtuman kouluttajina toimivat Ylläs Ski Patrolin sekä Ylläs Ski Hiihtokoulun ammattitaitoinen henkilökunta. FINLAV Lumiturvallisuus 1 -kurssin kouluttajalla on SVELAV Pro 2 -kurssilla hankittu lumivyöryteknikon pätevyys sekä FINLAV - Suomen Lumivyörykoulutusjärjestelmän mukainen kouluttaja-auktorisointi.

Alla olevasta linkistä pääset klikkaamaan itsesi ilmoittautumislomakkeelle.

https://www.lyyti.fi/reg/vapaalla2018

Lisätietoja sekä vastauksia kysymyksiin antaa:
Tytti (tytti.veravainen@laplandhotels.com)

Muut päivän tapahtumat