Sulje

Sivukartta ja haku

Tapahtuman aloituspäivänä perehdymme vapaalasku- ja nousutekniikkaan ja lumiturvallisuuteen Yllästunturilla. Kaksi retkipäivää vietämme kansallispuiston tuntureiden luonnontilaisilla rinteillä kiiveten mäet lihasvoimin ylös.

Liikkumiseen kansallispuistossa hyödynnämme Ylläksen alueen talvipyöräilyverkostoa fatbike-polkupyörillä. Fatbikeilla pääsemme kevyemmin ja nopeammin lähestymään tuntureita ja voimme päiväretkilläkin saavuttaa kauempana olevia vähemmän laskettuja alueita. Kansallispuiston seitsemän tunturin luonnontilaisilla rinteillä riittää upeita laskuelämyksiä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin vapaalaskijoille.

Kaikki vapaalaskusta kiinnostuneet niin aloittelijat kuin kokeneetkin offarilaskijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Arctic Ski Camp -tapahtumassa retkeillään ja lasketaan jokaisen taitotasolle sopivassa ympäristössä ja retket suunnitellaan ryhmän toiveiden ja tason mukaan. Tapahtumaan voi osallistua vapaalaskusuksilla, lumilaudalla, split-boardilla tai telemark-suksilla.

Lisätiedot tapahtumasta läydät täältä:
www.laplandhotels.com/arcticskicamp

Ilmoittatumaan pääset täältä:
https://www.lyyti.fi/reg/Arctic_Ski_Camp_Yllas

Muut päivän tapahtumat