Sulje

Sivukartta ja haku

7 Keroa kavereiden kesken Pallaksella

7 keroa kavereiden kesken ( 7 kkk) ski touring & splitboarding tapahtuma järjestetään 25.3.2023 Pallaksella. Suksilla laskijoille sekä lautailijoille on oma kilpasarjansa. Lisäksi tapahtumassa on 5 keron Elämyssarja sekä Lajikokeilu-sarja, jossa aloittelijat pääsevät tutustumaan lajiin. Nämä sarjat ovat yhteiset suksilla ja laudalla laskeville.

Tapahtumaan mahtuu max 60 osallistujaa ja tapahtuman tuotot menevät Pallas-Yllästunturin kansallispuiston hyväksi. Reitillä pääset nauttimaan kansallisaarteemme Pallastunturin upeista maisemista ja kokemaan Pallas Yllästunturin kansallispuiston korkeimman kohdan Taivaskeron (809 metriä merenpinnasta).

Kilpasarjoissa 3 parasta joukkuetta palkitaan. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan useita hienoja tuotepalkintoja. 7:n keron kiertäjät ja elämyssarjalaiset saavat maalissa numerolappua vastaan Lapland hotel Pallaksen edessä olevasta ruokavaunusta Kebabin ( liha tai seitan vaihtoehto) ja limun.

Sarjat:

7 keroa - kilpasarjat suksijoille sekä lautailijoille. Sarjat tarjoavat 2-3 hengen tiimeille hienon kisan ja myös aktiiviharrastajille mainion tapahtuman upeissa maisemissa Suomen ainutlaatuisimmilla keroilla.

5:n keron elämyssarja - tässä nautiskellaan lajista ja maisemista, voit halutessasi kiertää vaikka 3 keroa.

Lajikokeilu - tässä sarjassa tutustutaan randovarusteisiin ja siihen, miten niitä käytetään sekä noustaan Palkaskerolle ryhmäläisten taitojen mukaan. Tämä on loistava mahdollisuus lähteä kokeilemaan randoilua. Tässä sarjassa ilmoittautuminen sisältää vuokravarusteet sukset tai splitboard, skinit, monot sekä sauvat.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivun kautta. Jos sinulla ei ole omia varusteita tai haluat kokeilla huippukevyitä Dynafit skinnaus / vapaalaskuvälineitä, saat ne vuokrattua tapahtumapäiväksi hintaan -50% Sport Corner Ylläkseltä. Myös lumiturvallisuusvälineitä löytyy vuokralle Sport Cornerista eli välineistä ei osallistuminen jää kiinni! Alekoodin vuokraamoon saat ilmoittautumisvahvistuksen mukana.

Järjestäjä Adventure Partners
Yhteistyössä Sport Corner Ylläs ja Dynafit

Muut päivän tapahtumat