Sulje

Sivukartta ja haku

Visma Ski Classics Ylläs-Levi 13.4.2019
ja 35 muuta tapahtumaa ympäri vuoden.

7Summits

30.03.2019, klo 06:00 - 30.03.2019, klo 18:00
Tapahtumassa liikutaan 2-3 -hengen joukkuein. Reitti on vapaavalintainen ja näin ollen myös merkitsemätön. Joukkueet vastaavat suunnistuksesta ja reitinvalinnoista itse. Matkan varrelle
mahtuu niin tunturierämaan koskematonta lunta, kelkanjälkeä kuin valmista latu-uraakin. Seudun latuverkostoa ja maastossa olevia muita satunnaisia latu- ja kelkkauria saa käyttää, virallisia kelkkareittejä lukuunottamatta.

Kyseessä on kilpailu ja nopeimmat palkitaan, mutta matkaan voi mainiosti lähteä myös retkeilymeiningillä kiertämään vain lähimmät huiput, jotka ehtii rauhallisemmallakin tahdilla huiputtaa puolessa päivässä.

Seven Summits yhdistää uudella tavalla historiaa ja nykyaikaa ja eri lajeja eri kohderyhmille: touring-hiihtoa perinteiseen suomalaiseen tunturivaellukseen; tavallista kilvanhiihtoa taktiseen seikkailu-urheilutyyppiseen liikkumiseen ja heittää päälle vielä rogaining-tyyppisen konseptin, jossa reitti ja matkan pituus ovat vapaasti valittavissa. Tapahtuma tuo tunturihiihdon nykyaikaan sekä seurattavuuden että turvallisuuden näkökulmasta kun osallistujat ovat reaaliaikaisessa GPS-seurannassa.

Ylläksen alueen ainulaatuinen tunturirykelmä tarjoaa kutakuinkin Suomen komeinta tunturiluontoa ja kun päälle lisätään vielä Tunturi-Lapin arvaamattomat olosuhteet, niin koossa on elämyspaketti vailla vertaa. Niinpä lähes yhdeksän kymmenestä viime vuoden tapahtumaan osallistuneista aikoo osallistua tapahtumaan uudelleen. Tervetuloa hakemaan unohtumattomia elämyksiä!

Kotisivu, yhteystiedot ja ilmoittautuminen: https://www.7summits.fi

Muut päivän tapahtumat