Sulje

Sivukartta ja haku

Puolivilli Festivaali

Elämäntapafestari Äkäslompolossa 12.-13.7.2018.Luvassa Ympäristötaidetta & musiikkia luonnossa. Villiruokaa & yrttiretkiä. Luontoaktiviteetteja & luonnontuotteita. Äkäslompololaista elämänmenoa.

Elämäntapafestari Äkäslompolossa 12.-13.7.2018.
Luvassa Ympäristötaidetta & musiikkia luonnossa. Villiruokaa & yrttiretkiä. Luontoaktiviteetteja & luonnontuotteita. Äkäslompololaista elämänmenoa.

Tervetuloa Puolivilli Festivaalien avajaisiin Riemuliiterille Äkäslompoloon torstaina 12.7.2018. Illan kohokohtana on Wimme Saaren mahtava keikka keskiyön auringon alla. Sitä ennen juhlistetaan Maailmankyläksi valittua Äkäslompoloa paikallisten johdolla ja illan päättää vielä salaisuutena pidettävä yllätysartisti. Tarjolla kesäinen ketoniitty järvimaisemalla, lapin lumoa sekä puolivilliä juomaa ja ruokaa. Alle 15 vuotiaat lapset huoltajan seurassa ilmaiseksi. Sateen sattuessa olemme sisällä Riemuliiterillä. Sisäänpääsymaksu 15 euroa ovelta tai festivaalipassilla.

17:00 Ovet avautuvat
17:30 Inarin Luontotanssijoiden tanssiteos
19:00 Maailmankylän seremonia
20:00 Wimme Saari
22:00 The Meänland

Perjantaina 13.7.2018 Karilan Navettagallerialla on luvassa puolivilliä ohjelmaa koko perheelle. Päivän aikana voit testata erilaisia aktiviteetteja yrttiretkistä sääskimeditaatioon ja sähköpyöräilystä perhokalastukseen. Välillä voit pysähtyä hetkeksi nauttimaan pop-up ravintoloiden villistä ruoasta ja paikallisten tekemistä luonnontuotteista. Kello 13:00 alkaa Art Äkäslompolon avajaiset. Kierrämme yhdessä kansainvälisten taiteilijoiden tekemiä ympäristötaideteoksia musiikin ja tanssin siivittämänä. Päivä huipentuu Kauko Röyhkän kirjahaastatteluun. Navettagallerian tapahtumaan ei ole pääsymaksua, mutta osa tuotteista ja aktiviteeteista ovat maksullisia. Suosittelemme saapumaan paikalle jalkaisin tai pyörällä. Mikäli kuljette autolla, Riemuliiterillä on iso parkkipaikka ja noin 1km mittainen merkitty polku Navettagallerialle. Lapsiperheille löytyy paikoitusta Navettagallerian läheisyydestä.

12:00 Navettagalleria aukeaa
13:00 Art Äkäslompolon avajaiset
16:00 Pekka Hietaniemi ja Anu Kurvinen musisoivat
17:00 Kauko Röyhkän kirjailijavierailu

Navettagallerialta on helppo siirtyä seuraavaan tapahtumaan Riemuliiterille luovaa luontopolkua pitkin. Ilta huipentuu Riemuliiterin niityllä Kauko Röyhkän ja Suistamon Sähkön mahtaviin esityksiin keskiyön auringon alla. Nauti lapin kesästä, järvimaisemasta, villistä ruoasta ja juomasta esitysten lomassa. Sateen sattuessa olemme sisällä Riemuliiterillä. Sisäänpääsymaksu 15 euroa ovelta tai festivaalipassilla. Ikäraja 18 vuotta.

19:00 Riemuliiteri aukeaa
21:00 Kauko Röyhkä
23:00 Suistamon Sähkö

Lauantaina on vielä mahdollisuus tulla kuuntelemaan Äkäslompolon tarinaa Tanon talolle kello 12:00. Vanhan hirsitalon tunnelma ja kahvitarjoilu vievät väistämättä menneisiin aikoihin. Näihin tunnelmiin on hyvä päättää puolivillit festivaalit.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin. Jaamme Facebookin kautta lisää tietoa tapahtumasta, majoituksesta ja kulkuyhteyksistä. Pysy kuulolla!

Kaksipäiväinen festaripassi maksaa ennakkoon 25 euroa. Osta ennakkopassi 30.6.2018 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti.puoliivilli@gmail.com. Saat vastausviestillä maksuohjeet.

1.7. alkaen festaripassin voi ostaa Jounin Kaupalta, kahvila Roudasta hintaan 27 euroa.

Muut päivän tapahtumat