Sulje

Sivukartta ja haku

Yin-joogatunnilla rauhoitutaan venyttäviin yin-asanoihin (jooga-asento). Asanoissa korostuvat hitaus ja hellävaraisuus, sillä niissä viivytään useamman hengityksen ajan. Keho ja mieli pääsevät rentoutumaan ja palautumaan. Tunnilla saa levätä ja samalla hidastaa oman sisimmän äärelle, sekä keskittyä omaan syvään, luonnolliseen hengitykseen samalla runoja kuunnellen ja aistien. Tunti päättyy loppurentoutukseen.

Rauhallinen ja rauhoittava yin-joogatunti sopii kaikille. Tunnilla tarjotaan erilaisia vaihtoehtoja eri asanoille ja käytetään apuvälineitä, jolloin tunti sopii niin ensimmäistä kertaa tuleville, kuin jo pitempään jooganneille.

Varaa mukaasi lämmintä vaatetta ja villasukat. Paikan päältä löytyy joogamattoja, tyynyjä ja vilttejä. Voit tuoda myös omasi.
Yin-joogan pitää Pilvi Mikkonen (Joogaopettaja RYT200). Sari Hakko lausuu omia, itse kirjoittamiaan runoja. Sarille ja Pilville on tärkeää, että jokainen tulee tunnille juuri sellaisena kuin on.

Särestön mainio rantasauna lämpenee joogatunnin päätteeksi: Naisten vuoro 18:30-19:30, miesten vuoro 19:30-20:30. Löylystä on mahdollista pulahtaa saunan viereiseen hetelampeen virkistäytymään. Talo tarjoaa pientä suolaista ja virvoketta.

Joogatunnin ja saunan hinta yht. 25€, Ilmoittautumiset 29.8. mennessä osoitteeseen info@sarestoniemenmuseo.fi. Paikkoja rajoitettu määrä.

Muut päivän tapahtumat