Sulje

Sivukartta ja haku

Visma Ski Classics Ylläs-Levi 13.4.2019
ja 35 muuta tapahtumaa ympäri vuoden.

Galleria Kellokas - Revontulia ja avaruuspuutarhoja

22.12.2018, klo 09:00 - 06.02.2019, klo 16:00
Riikka Maria Partanen ja Riichael Nurmiparta- kollektiivi

Revontulia ja avaruuspuutarhoja
Auroras Florealis- näyttelykokonaisuus Galleria Kellokas 22.12. – 6.2.2019

Riikka Maria Partanen ja Riichael Nurmiparta- kollektiivi luovat galleria Kellokkaaseen mystisen elämyksen ja avaavat näkymän avaruudellisiin ulottuvuuksiin. Näyttelyvieraat pääsevät sukeltamaan sisään intergalaktiseen värimaailmaan. Revontuliaiheet loimuavat seinillä ja johdattavat myös toisenlaisiin todellisuuksiin; ihmeelliselle matkalle kohti kaukaisten planeettojen avaruuspuutarhoja.

Riichael Nurmiparta- kollektiivi yhdistää maalauksiinsa nykyteknologiaa. Valaistuksen muuttuessa maalaukset ja installaatiot saavat kokonaan uuden ja yllätyksellisen elämän. Taulut muuttavat muotoaan silmien edessä ja erilaiset yksityiskohdat nousevat esiin valaistuksesta riippuen. Tällä tekniikalla saadaan aikaan myös optinen illuusio liikkeestä; leimuamisesta ja sykkimisestä. Revontulet ja avaruuspuutarha heräävät eloon.

Auroras Florealis- näyttelykokonaisuus tuo ripauksen taikaa taiteen katsomiseen ja muistuttaa meitä samaisesta ihmetyksestä, jota koemme revontulia katsoessamme. Näyttely soveltuu hyvin myös perheen pienimmille.

Riichael Nurmiparta -kollektiivi s. 2010 (Riikka Maria Partanen & Michael Nurmi,) on projekti, jossa egon on väistyttävä taka-alalle. Taiteilijapariskunnan yhdessä toteuttamissa teoksissa erilaiset näkemykset kohtaavat ja muodostavat aivan omanlaisensa todellisuuden. Kollektiivi toteuttaa yhdessä myös installaatioita, sekä lavastuksia festivaaleille, bändeille ja erilaisiin esityksiin. Riichael Nurmiparta kollektiivin muita yhteisiä projekteja ovat mm: lumi- ja jääveistosten toteuttaminen, elokuvat, musiikki, illuusio- ja silmänkääntötemput, burleski, taikuus ja muu esittävä taide. Yhdessä toteutettuja teoksia ja näyttelyitä vuodesta 2010.

Näyttelyn avajaiset pe 21.12. klo 16-18. Tervetuloa! Luvassa yllätysohjelmaa!Taiteilijan yhteystiedot:
Riikka Maria Partanen (s. 1980)
facebook & instagram: @riikka.arte
0443340490
riikka.arte@gmail.com

Muut päivän tapahtumat