Sulje

Sivukartta ja haku

Staffpassitesti

Tervetuloa töihin Ylläkselle! Mikäli et pääse osallistumaan Visit Ylläksen perehdytys ajelulle 27.11. tai 11.12. voit korvata perehdytyksen täyttämällä tämän kyselyn hyväksyttävästi. Suosittelemme kuitenkin kaikkia osallistumaan ajelulle, sillä sitä kautta et pelkästään tutustu Ylläksen palveluihin ja kohteisiin omakohtaisesti, mutta tutustut alueen muihin työntekijöihin. 

On tärkeää, että Ylläksen alueella työskentelevät ihmiset ovat tietoisia alueen palveluista sekä asiakkaiden, että työntekijöiden itsensä viihtymisen kannalta. Perehdytysajelun tai tämän kyselylomakkeen täyttämällä olet oikeutettu Ylläksen staff-passiin, jolla saat monenlaista etua paikallisilta yrityksiltä. Kysely toimitetaan ilmoittamallesi esimiehelle, joka kyselyn hyväksyttyään voi tilata sinulle sähköisen staff-passin. Muista vastata kaikkiin kohtiin, muuten kyselyä ei voida toimittaa eteenpäin.

 

Yrityksen ja työntekijän tiedot

Kyselylomake

Monivalinnoissa valitse oikeat vastaukset, avoimissa kysymyksissä kirjoita vastauksesi lyhyesti. Paina lopuksi lähetä nappia.