Sulje

Sivukartta ja haku

Osta Ylläksen kartat sähköisenä tai paperisena

Ylläksen reittien huollosta ja ylläpidosta vastaa voittoa tavoittelematon Ylläksen Matkailu Yhdistys. Karttamyynti on tärkeä osa Matkailuyhdistyksen tuloja. Uudet kartat julkaistaan vuosittain. Matkailuyhdistys toivoo, että kaikki reittien ja latujen käyttäjät ostaisivat kartan joka vuosi. Näin autat säilyttämään Ylläksen mahtavat reittiverkostot! Voit valita perinteisen paperisen kartan tai sähköisen reittipalvelun välillä. 

Perinteinen paperinen kartta

Paperisia karttoja löytyy laji ja sesonkikohtaisesti kolme; kesäreittikartta, talviurheilukartta ja moottorikelkkailukartta. Kartat voi ostaa Ylläksen alueen yrittäjiltä tai Kellokkaan matkailuinfosta.

Digitaalinen karttapalvelu

Digitaalinen karttapalvelu
Hinta: 10,00€

Ylläksen reittipalvelussa näet reaaliaikaisesti latujen, talvipolkujen ja moottorikelkkareittien kunnossapidon seurannan, kunnossapitokoneiden sijaintitiedot, laajennetut ja tarkat kartta-aineistot sekä optimoidut mobiilitoiminnot GPS-paikannuksella. Ylläksen Reitti- ja latupalvelu esittää myös reittien varrella olevien taukopaikkojen ja kahviloiden sijainnit. Voit mitata eri reittien pituuksia ja tallentaa omia karttanäkymiä taukopaikkoineen. Palvelu mahdollistaa myös linkkien jakamisen sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla.

Kirjaudu karttapalveluun

Jos olet jo ostanut karttapalvelun, niin pääset kirjautumaan sisään alla olevasta linkistä.

Kirjaudu karttapalveluun täältä