Sulje

Sivukartta ja haku

Hotelli Ylläsrinne

Hotelli Ylläsrinne on yksityinen, rauhallinen lomahotelli Yllästunturin juurella.

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Hotelli Ylläsrinne sijaitsee Ylläsjärvellä upeissa tunturimaisemissa tarjoten monipuoliset mahdollisuudet aktiivisen loman viettoon, virkistykseen ja kokoukseen. Kauttamme on saatavilla opastettuja elämyksiä Lapin luonnossa ja erämaassa. Safareista saat tarkemmin tietoa osoitteesta www.safartica.com. Hotelli Ylläsrinteessä majoituksen hintaan kuuluu maukas aamiainen, kuntosalin vapaa käyttö, suksihuolto- ja säilytystilat, paikoitustilat sekä iltasaunat. Tiloissamme on myös leikkipaikka perheen pienimmille, maisema-oleskeluhuone sekä vaatteiden pesuhuone. Ylläksellä on Suomen paras ja laajin latuverkosto, jolla on pituutta 330 km. Latuverkostolle, lumikenkäily- ja talvikävelyreiteille pääset suoraan hotellin takapihalta. Hotellissa on lainattavissa lumikenkiä sekä potkukelkkoja lomasi ajaksi. AUKIOLOAJAT Lokakuussa tarjolla edullista huonemajoitusta ilman aamiaista (hotellin muut palvelut suljettu). Hotelli Ylläsrinne avautuu talvikaudelle kaikkine palveluineen jälleen 30.11.2020. Hotelli Ylläsrinne asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 9.00-16.30. yllasrinne@safartica.com +358 40 643 1154 Tervetuloa virkistymään tunturikylään!

Hotelli Ylläsrinteen Jouluaaton illallinen (1. kattaus) 24.12.2020

Miltä tuntuisi istua valmiiseen pöytään ja unohtaa kaikki kiireet? Varaa paikkasi Jouluaaton illalliseen ja nauti olosta!

Hotelli Ylläsrinteen Jouluaaton illallinen (2. kattaus) 24.12.2020

Miltä tuntuisi istua valmiiseen pöytään ja unohtaa kaikki kiireet? Varaa paikkasi Jouluaaton illalliseen ja nauti olosta!

Hotelli Ylläsrinteen Joulupäivän illallinen 25.12.2020

Tervetuloa maistelemaan Joulupäivän herkkuja valmiiseen pöytään!

Uuden vuoden Juhlaillallinen 31.12.20 Hotelli Ylläsrinteellä

Valmistaudu vuoden vaihtumiseen Hotelli Ylläsrinteen runsaassa juhlakattauksessa!