Sulje

Sivukartta ja haku

Bar Kaappi - Ylläs

Ulkoilmaihmisten mukava olohuone aivan rinteiden juurella! Meidät löydät Taiga liikekeskuksesta, Sport Resort Ylläkseltä.

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Bar Kaappi on viihtyisä lounge-tyyppinen after-ski ja seurusteluravintola aivan Sport Resort Ylläksen ytimessä! Valikoimaamme kuuluu virkistävät juomat; niin erikoisoluet kuin tunturin parhaat drinkit ammattilaisten tekeminä. Myös perheet pienemmät ovat vanhempien kanssa tervetulleita vaikkapa limulle tai kaakaolle aina iltaan klo 21.00 saakka. Bar Kaapin edustalta löydät tunnetuimman kaverimme, TIS-51 Ford Sierran, joka on tuttu Napapiirin Sankarit 1 & 2 elokuvista. Talven aikana Bar Kaapin pikku Stagelle astuu myös trubaduurit, seuraa tapahtumatiedotustamme!!

Kaappi Live: Hissimies Eepi

Ylläksen talvikauden avajaisia vietetään 1.-3.12.2023! Osana avajaisviikonlopun hulinoita Iso-Ylläksen oma hissimies Eepi saapuu Bar Kaappiin viihdyttämään kansaa musisoinnillaan

Bar Kaapin Yllästietovisa

Ylläksen talvikauden avajaisten kunniaksi Bar Kaapissa visaillaan!

Kaapin Laskuleffailta: Este

Bar Kaappi esittää Este -dokumenttielokuvan lauantaina 9.12.2023 Este on Joonas Mattilan elokuva vapaalaskija Mika Fältin, vuoristo-opas Juho Lukkarin ja Joonas Mattilan matkasta kuuden kilometrin korkeuteen Marmolejo -vuorelle. Elokuva avaa Mikan hieman tavanomaisesta poikkeavaa lähtökohtaa ja polkua vapaalaskijaksi ja vuorilla liikkumisen ammattilaiseksi. Este on pienen ihmisen tarina isolta vuorelta. "Ihmisen ei pitäisi verrata itseään muihin, ihmisen pitäisi verrata itseään itseensä."