Sulje

Sivukartta ja haku

NUTS Ylläs Pallas polkujuoksu

Vuosittain heinäkuussa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa järjestettävä polkujuoksutapahtuma. Matkat 37, 58, 107 ja 160 kilometriä.

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Kohti uutta suuntaa ja uusia maisemia. Nautitko Tunturi-Lapin poluista mieluummin pitkään ja hartaasti vai lyhyesti ja intensiivisesti? NUTS Ylläs Pallaksella on nyt neljä erilaista kilpailumatkaa. Yöttömän yön taikaa on annosteltu kaikille ultramatkoille. Pääjuhlat eli kisakeskus palvelee koko tapahtuman ajan Äkäslompolossa. Tällaista polkujuoksua ei sitten ole tarjolla missään muualla! Polkujuoksu 37, 58, 107 ja 160 kilometriä.

Ylläs Outdoor Week

Uusi ulkoilmakansan juhlaviikko tuo messutunnelman ja ulkoilulajien näytteilleasettajat keskelle harrastusmiljöötä eli luontoa.

NUTS Distance 300

Pisin. Erämaisin. Haastavin. Lemmenjoki–Äkäslompolo nonstop. 300 km.

NUTS MTB 240

NUTS MTB 240 on ainutlaatuinen 240 kilometrin seikkailu Pöyrisjärven erämaa-alueelta ja Pallas-Yllästunturin kansallispuiston läpi Äkäslompoloon. Huomaa, että tämän reitin suorittaminen vaatii reitittävän GPS-laitteen, reittiä ei ole merkitty maastoon kisaopastein.

Nordic Gravel Ylläs

Nordic Gravel Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa ja sen ympäristössä soratiet ja polut tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia ja erinomaisen maaston gravelpyöräilylle. Reittien pituudet 40, 80 ja 120 km. Soveltuu aloittelijoille, kovakuntoisimmille kuskeille, tai vaikka koko perheelle!

Kairacross Ylläs

Uusi packraft-tapahtuma tarjoaa mielenkiintoisen tavan nauttia kansallispuiston luonnosta - Kairacross Ylläs liikuttaa ulkoilijoita jalkaisin ja meloen, vuoroin maalla ja vuoroin vesillä.

Rogaining SM

Rogaining SM palaa vuoden 2009 Rogainingin EM-kisojen maisemiin Ylläkselle. Kilpailut järjestetään Ylläs Outdoor Weekin yhteydessä.

Ylläs Rullahiihto ja Vuorijuoksu

Tule mukaan kokeilemaan vaikka kaveriporukan kanssa, voittaako juoksija hiihtäjän tai pärjääkö hiihtäjä juoksijalle Suomen kovimmassa vuorijuoksussa, kunnolliseen ylämäkeen? Pystyykö kisan kärki juoksemaan 8 km nousun/511m alle puolen tunnin?