Sulje

Sivukartta ja haku

HEAD Ski Rent & Sport Shop

HEAD SKI RENT Ylläs palvelee läpi vuoden tarjoamalla laadukkaat ja vastahuolletut välineet alkajasta pro-tasoon. Löydät meidät gondoliaseman vierestä! Kesällä 2019 pyörävuokraamosta löytyy polulle tai hissipyöräilyyn Canyon Torque enduro/freeride-pyörät sekä vankat GHOST DH-pyörät sekä suojavarusteet! Ylläs-Pallas kansallispuistoon polkaiset myös HEADin RANDALL läskipyörillä. Kesällä 2019 myös sähköavusteiset HEAD E-RANDALL-läskpyörät! Pyöräilyyn Sweet Protection, FOX, MONS ROYALE yms! KesäShopista löytyy

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
HEAD Ski Rent -vuokraamosta johtavan suksimerkin laadukkaat välineet lasketteluun, telemark-hiihtoon sekä lumilautailuun. Lue lisää: https://www.headskirent.fi/yllas Talvella vuokraamosta löytyy myös lumikengät sekä hiihtosukset niin luisteluun kuin perinteiseen tyyliin. Perheen pienimmätkin voivat lähteä matkaan hiihtoahkion kyydissä. Kattava mallisto E-fat ja Fat-pyöriä sekä liukulumikenkiä! Katso vuokraamon hinnasto: https://www.headskirent.fi/hinnasto_yllas Pro Rent-vuokraamosta löydät välineet myyntitason keskitason suksista aina täysiverisiin kilpasuksiin. Myös vapaalaskijat on otettu huomioon ja niin freestyle- kuin puuterisukset ovat valmiina lähtöön. Head Ski Rent Ylläs Sport Shopista löydät kaikenikäisille niin kausiuutuudet, lämmintä, teknistä, ja tietty ne unohtuneet… HEAD, North Face, Mac in a Sac, FOX, Oakley Shop-in-Shop, Mons Royale, Leki, Tyrolia, muutamat mainitaksemme. Tule katsomaan tarjoukset ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! Head Ski Rent Ylläksen on täyden palvelun huolto palvelee perushuollosta pro-tason kilpahuoltoon asti, jos suksi tai lauta ei luista tai kantti ei pidä!

Ruskarieha tunturissa

Tervetuloa tunturiin viettämään iloista syyspäivää Ruskariehan merkeissä! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Sport Resort Ylläksen alueen yritykset.