Sulje

Sivukartta ja haku

Kolarin kirjasto- ja kulttuuripalvelut

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Lainauspalvelut: Kolarin kirjastosta voi Lapin kirjasto -kortilla lainata kirjoja, lehtiä, elokuvia, musiikkia ja muuta aineistoa. Alle 15-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen saadakseen kirjastokortin. Ensimmäinen kirjastokortti on ilmainen. Kirjastoauto: Kirjastoautosta on saatavilla sekä Kolarin että Kittilän kirjaston aineistoa. Auto liikennöi joka kolmas viikko. Aikataulut kotisivulta, kirjastosta tai autosta.

Lauluilta Kolarin kirjastolla

Kolarin kirjastolla lauletaan yhdessä, tervetuloa mukaan!

Lauluja lapsille ja lapsenmielisille Kolarin kirjastossa

Jukka Lamminen esittää lastenlauluja positiivisella meiningillä kitaran säestyksellä. Mukana mm. Bussilaulu, sekä muita mahtavia lapsille ja lastenmielisille sopivia biisejä. Kesto 30 min

Nuottavaaran virikepäivän vierailu kirjastossa

Nuottavaaran virikepäivä tulee vierailulle Kolarin kirjastoon. Kirjaston henkilökunta kertoo kahvien lomassa kirjasto- ja kulttuuritoimen palveluista.

Trubaduuri Jukka Lamminen Kolarin kirjastossa

Trubaduuri Jukka Lamminen esittää Eino Leinon runolauluja ja suomalaisia iskelmiä Kolarin kirjastossa

Pölypuhetta! -lastenkonsertti Kolarin kirjastossa

Pörriäisten merkityksestä kertova Pölypuhetta! -lastenkonsertti, kesto noin 30 min

Ryijytyöpaja Karilan Navettagalleriassa

Tervetuloa taiteilemaan ja työskentelemään yhdessä ryijytaiteilija Melissa Sammalvaaran kanssa. Toteutamme neulomalla, solmimalla, virkkaamalla ja ommellen moniosaisen yhteisöryijyn Sammalvaaran rönsyilevään ja muhkeaan tyyliin. Pienistä yksilöllisistä osasista muodostamme suuremman sammalmättään, jossa eri lajit yhdistyvät saumattomasti toisiinsa.

Kirjailija Petra Rautiainen Kolarin kirjastossa

Petra Rautiainen kertoo historiallisten romaanien kirjoittamisesta. Järjestää Väyläfestivaali ja Kolarin kirjasto- ja kulttuuritoimi Väyläfestivaalin ohjelma 2023: https://vaylafestival.com/fi/ohjelma-2023/