Sulje

Sivukartta ja haku

AAVA Lapland - Yoga & Wellness

Olemme Ylläsjärven puolella, Ylläs Ski Resortilla sijaitseva joogastudio, jonka yhteydessä pieni pop up -tyylinen hyvinvointituotteiden ja paikallisten käsitöiden shoppi. Tervetuloa rentoutumaan ja hoitamaan niin kehoa kuin mieltä!

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Touko-kesäkuussa muutamat viikkotunnit sekä wellness-hoidot viikkokalenterin mukaisesti, varsinaisesti avaamme kesään taas juhannuksena. Tuntikuvaukset ja -varaukset kalenterin kautta. Varauskalenteri löytyy nettisivujemme lisäksi myös suoraan osoitteesta https://www.varaaheti.fi/aavalapland/. -- Tunturin hengessä tuntivalikoimassa on rennosti sulassa sovussa joogaa, rentoutus-, venyttely- ja kehonhuoltotunteja, tunturimeditaatioita sekä kesäisin SUP-ohjauksia. Viikkotuntien lisäksi voit varata myös yksityistunnin omalle porukallesi. Vauhdikkaiden tunturiaktiviteettien lomassa on hyvä välillä myös pysähtyä ja rauhoittua; hiljentyä aistimaan ympäröivää luontoa ja sen syvältä kumpuavaa rauhaa ja hiljaisuutta. Meillä on ovet auki juuri sitä varten, solekko tulla ja olla.

Jooga ja Savottasauna Rönölässä

Laskeudutaan hetkeen Rönölän savottakämpän tunnelmallisessa tuvassa tämän lempeän joogan sekä savottasaunan pehmeiden löylyjen saattelemina.