Sulje

Sivukartta ja haku

AAVA Lapland - Joogastudio & Cafe

Olemme Ylläsjärven puolella, Sport Resort Ylläksen hiihtokeskuksella sijaitseva joogastudio, jonka yhteydessä on myös pieni tunnelmallinen kahvilamyymälä herkkuineen ja hyvinvointituotteineen. Tervetuloa rentoutumaan ja hoitamaan niin kehoa kuin mieltä!

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Tunturin hengessä tuntivalikoimassa on rennosti sulassa sovussa hathajoogaa, rentoutus- ja kehonhuoltotunteja sekä tunturimeditaatioita. Viikkotuntien lisäksi voit varata myös yksityistunnin omalle porukallesi. Kahvilan puoli palvelee aina sesonkien mukaan (syyskausi loppuu 25.10.2021 ja avaamme talveen taas la 20.11.2021), viikkotuntien pyöriessä ympäri vuoden. Viikkokalenteri löytyy nettisivujemme lisäksi myös suoraan osoitteesta https://www.varaaheti.fi/aavalapland/. Vauhdikkaiden tunturiaktiviteettien lomassa on hyvä välillä myös pysähtyä ja rauhoittua; hiljentyä aistimaan ympäröivää luontoa ja sen syvältä kumpuavaa rauhaa ja hiljaisuutta. Meillä on ovet auki juuri sitä varten, solekko tulla ja olla.

Pop up-kirppikset joogastudiolla

AAVAn keväältä tuttu Pop up -kirppis on taas täällä! Pidämme kirpputoria syyslomaviikoilla to-ma 14.-18. sekä 21.-25.10. klo 11-16.