Sulje

Sivukartta ja haku

Karilan Navettagalleria

Karilan navettagalleria sijaitsee kansallispuiston kupeessa ja on avoinna joulukuusta huhtikuuhun ja syyskuussa joka päivä, heinäkuussa ja elokuussa kysynnännän mukaan. Muina aikoina tilauksesta. Meiltä voi kysyä tilaa esimerkiksi perhejuhliin, kokouksiin tai kurssitapahtumiin. Ottakaa yhteyttä! Meille pääsee hiihtäen, patikoiden, lumikenkäillen, pyöräillen. Meillä on myös parkkipaikka, johon voi jättää auton retken ajaksi. Meiltä on hyvät yhteydet reittiverkostoon ja pohjoisille reiteille!

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Navettagallerian tunnelmallisesta miljööstä löydät haltijoita ja maahisia tarinoineen. Tilassa on esillä veistoksia sekä huovutusteoksia ja myös paikallisia käsitöitä. ympäristössä Art Äkäslompolon ympäristötaideteoksia. Valmistamme leivoksia, siikakurniekkoja ja usein savuporokeittoa. Käytämme tuotteissamme mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita sekä luomua. Suuren osan tuotteista teemme myös itse, paikan päällä. Tilauksesta järjestämme ruokailuja ja vuokraamme galleriaa erilaisiin tilaisuuksiin. Sesonkiaikoina meillä on myös ruokaiumahdollisuus päivittäin.

Ryijytyöpaja Karilan Navettagalleriassa

Tervetuloa taiteilemaan ja työskentelemään yhdessä ryijytaiteilija Melissa Sammalvaaran kanssa. Toteutamme neulomalla, solmimalla, virkkaamalla ja ommellen moniosaisen yhteisöryijyn Sammalvaaran rönsyilevään ja muhkeaan tyyliin. Pienistä yksilöllisistä osasista muodostamme suuremman sammalmättään, jossa eri lajit yhdistyvät saumattomasti toisiinsa.