Sulje

Sivukartta ja haku

Kesä Ylläksellä

Vuoden retkikohteeksi 2019 valittu Ylläs toivottaa sinut tervetulleeksi lomalle Ylläkselle!

Lapin kesän tunnusomaisin ilmiö on keskiyön aurinko eli yötön yö, jonka aikana pikkutunteja ei kannata tuhlata nukkumiseen vaan luonnossa liikkumiseen. Kesäyöt ovat mukavan viileitä ja luonnossa näkee paljon elämää. Tunturin huippu on lyömätön paikka keskiyön auringon ja loputtoman maiseman ihailuun. 

Runsaat aktiviteetit, monipuoliset palvelut, tapahtumat, ohjelmat ja tietysti ihmiset tuovat lomaan aina uusia elämyksiä. Seitsemän tunturiamme tarjoavat hienoja elämyksiä kaikkina kahdeksana vuodenaikana. Tutustu palveluihin ja suunnittele oma kesäloma perheen tai ystävien kanssa!

 

Aktiviteetit

Maastopyöräilyä, melontaa, retkeilya ja kalastusta. Koe aktiivinen Ylläs ja Lapin luonto aidoimmillaan!

Vuoden retkikohteeksi 2019 yleisöäänestyksen perusteella valittu Ylläs tarjoaa retkeilijöille ja maastopyöräilijöille monipuoliset maastot. Tänä vuonna kilpailun teemana oli maastopyöräilyreitit. Ylläs on viime vuosina erityisesti panostanut pyöräilyn ympärivuotiseen kehittämiseen.Ylläkseltä alkava pyöräilyverkosto tarjoaa polkuja kaikenikäisille ja -tasoisille pyöräilijoille. Ylläksen luontopolut ovat myös perheen pienimpien makuun. Reitit ohjaavat henkeäsalpaaville näköalapaikoille, joilta voit ihastella muun muassa kansallismaisemaksi valittuja Pallastuntureita. Suomen suosituimmassa kansallispuistossa hengität tutkitusti maailman puhtainta ilmaa. Alueen karunkaunis luonto ja vaihteleva maasto tarjoavat erinomaiset puitteet päiväretkille, vaeltamiseen tai maastopyöräilyyn! 

Tutustu Ylläksen aktiviteetteihin täältä.

 

Majoitus

Ylläksellä on laaja majoitusvalikoima, josta valita itselleen mukavin vaihtoehto, aina kotoisista mökeistä hotellihuoneisiin ja luksusmökeistä hostellimajoitukseen. Tutustu tarkemmin Ylläksen majoitusvaihtoehtoihin alla olevan linkin kautta.

Katso Ylläksen majoitusvaihtoehdot täältä.

 

Reitit

Lähdetpä patikoimaan tai pyöräilemään, Ylläksen sähköinen reittihaku on kätevä tapa löytää sopiva reitti eri aktiviteeteille. Eri hakukriteereillä löydät varmasti itsellesi parhaimman mahdollisen reitin luontoelämyksille. Klikkaamalla alta löydät reittihaun.

Tutustu reitteihin täältä.