Sulje

Sivukartta ja haku

Reittimaksulla pidetään reitit kunnossa - jokaisen panos tärkeä!

Reittimaksujen avulla ylläpidämme Ylläksen upeaa reittiverkostoa tunturimaisemissa. 330 kilometriä hiihtolatuja, 410 kilometriä moottorikelkkareittejä ja 100 kilometriä talvipolkuja ovat huippukunnossa joka vuosi. Reittimaksuilla kunnostetaan myös kesäretkeilyreittejä ja maastopyöräilyreittejä.

Katso myös: Osallistu Ylläksen markkinointiin

Liity mukaan - jokainen maksaja on reiteille erittäin tärkeä

Ylläksen laajan ja laadukkaan reittiverkoston mahdollistavat noin 150 Kolarin ja Ylläksen yritystä ja mökkiläistä/mökin vuokraajaa, tuhat mökin/huoneistojen omistajaa sekä Kolarin kunta. Liity mukaan:

Asukas/mökin tai lomaosakkeen omistaja Yritys

Reittimaksujen budjetoitu kertymä
Kartat ja tarrat 225 000 €
Yritykset 215 000 €
Asukkaat/mökin tai osakkeen omistajat 160 000 €
Mainospaikat 10 000 €
Tuotemyynti 40 000 €
Yhteensä 647 000 €

Talvella 2022-2023 hiihtolatujen hoidon urakka on 500 000 €. Lisäksi järjestämme sisäistä liikennettä, painatamme kartat ja tarrat, ylläpidämme sähköistä karttaa, maksamme henkilökunnalle palkkaa, ym.

 

Myös karttojen ja muiden tuotteiden myynti on tärkeää!

Merkittävä osa - kolmannes - reittimaksuista kertyy sähköisen kartan ja paperisen karttojen sekä muiden Ylläs-tuotteiden myynnistä, ja karttoja voikin ostaa monesta paikkaa Ylläksellä 10 euron hintaan. Myy sinäkin aktiivisesti jokaiselle kävijälle! Reittien lisäksi myös myyjä saa myynnistä katteen itselleen (pl. sähköinen kartta).

Tutustu ja tilaa jälleenmyyntiin

Paitaa, putkihuivia, kuksaa ja muita Ylläs-tuotteita myy mm.