Sulje

Sivukartta ja haku

Staff-passin käyttöehdot yrityksille

Seuraavat ehdot koskevat Visit Ylläksen digitaalisen staff-passin käyttöä sekä staff-etuja. Staff-passi on henkilökohtainen. Staff-passin väärinkäytöksen johtavat joko yksittäisen työntekijän tai yrityksen poistamiseen järjestelmästä. Väärinkäytöksistä on ilmoitettava Visit Ylläkselle viipymättä.

1. Staff-passiin ovat oikeutettuja vain Visit Ylläksen osakasyritysten työntekijät tai palvelupaketin ostaneiden yritysten työntekijät. Alihankkijoiden tai muiden kumppaneiden työntekijät eivät ole oikeutettuja passiin.

2. Vain Visit Ylläksen osakasyritykset tai yritykset, jotka ovat ostaneet  Visit Ylläksen palvelupaketin voivat asettaa kausietuja staff-passille.

3. Digitaalisessa staff-passissa on mahdollisuus antaa vaihtuvia super-tarjouksia markkinointivastiketasolla 2 000-40 000 e. Vinkki: Käytä näitä esimerkiksi kampanjoihin ja varaston tyhjennykseen.

4. Staff-passin myöntämisen ehtona on työntekijän staff-perehdytys, joka osallistumisena perehdytysajelulle tai tekemällä staff-passitesti. Staff-koulutukseen tulee osallistua vähintään yhtenä vuonna. Edellisten vuosien koulutus hyväksytään.

6. Yrityksen tulee ilmoittaa vain sellaisten henkilöiden yhteystiedot, jotka ovat joko käyneet perehdytysajelun tai täyttäneet lomakkeen. Uusille työntekijöille staff-passi astuu voimaan vasta perehdytysajelun tai lomakkeen täyttämisen jälkeen. Yritys on velvollinen vahtimaan, että kyseiset ehdot täyttyvät.

7. Yrityksen tilaa passit sähköisellä lomakkeella. Yritys saa ilmoittaa vain henkilöt, jotka täyttävät yllä mainitut ehdot.

8. Visit Ylläs päivittää tiedot sähköiseen jäsenkorttirekisteriin noin viikottain, jonka jälkeen työntekijä saa tekstiviestillä ilmoituksen Cardulta. Työntekijän on ladattava Cardu-sovellus älypuhelimeensa, jonka jälkeen Visit Ylläksen jäsenkortti näkyy sovelluksessa.

Työntekijöiden käyttöehdot näkyvät Cardu-sovelluksessa. Yritys on vastuussa siitä että sen työntekijät käyttävät staff-passia oikein.

9. Kortti vanhenee työsuhteen päätyttyä tai viimeistään 30.11., jonka jälkeen se poistuu automaattisesti käytöstä. Kortit haetaan joka vuosi uudestaan.

10. Lähettämällä henkilökunnan tiedot Visit Ylläkselle yritys sitoutuu ylläoleviin ehtoihin.