Sulje

Sivukartta ja haku

Staff-passin käyttöehdot yrityksille

Nämä ehdot koskevat Visit Ylläksen digitaalisen staff-passin käyttöä sekä staff-etuja. Tilaamalla passin ja/tai tarjoamalla etuja yritys sitoutuu näihin ehtoihin.

Staff-passin väärinkäytöksen johtavat joko yksittäisen työntekijän tai yrityksen poistamiseen järjestelmästä. Väärinkäytöksistä on ilmoitettava Visit Ylläkselle viipymättä.

Staff-passi on henkilökohtainen. Staff-passiin ovat oikeutettuja vain Visit Ylläksen markkinointimaksun kuluvalla kaudella maksaneiden yritysten työntekijät. Alihankkijoiden tai muiden kumppaneiden työntekijät eivät ole oikeutettuja passiin. Etuja voi tarjota samat yritykset.

Staff-passin myöntämisen ehtona on työntekijän staff-perehdytys, joka osallistumisena perehdytysajelulle tai tekemällä staff-testin. Aiemmin käyty perehdytys/tehty testi hyväksytään.

Esihenkilö tilaa passin sähköisellä lomakkeella. Yritys saa tilata passin vain henkilölle, joka täyttää yllä mainitut ehdot.

Työntekijän on ladattava älypuhelimeensa Cardu-sovellus ja annettava sinne sama puhelinnumero kuin annettiin passia tilatessa. Myönnetty "Ylläs staff-passi" näkyy sovelluksessa.

Työntekijöiden käyttöehdot näkyvät Cardu-sovelluksessa. Yritys on vastuussa siitä että sen työntekijät käyttävät staff-passia oikein.

Kortti vanhenee työsuhteen päätyttyä, ja poistuu automaattisesti käytöstä.

Tarvittaessa ota yhteyttä yllas@yllas.fi