Sulje

Sivukartta ja haku

Ylläksen staff-passi

Ylläs staff-passi on työntekijöille tarkoitettu etukortti alueen yrityksiin. Kortilla saa etuja mm. välinevuokrauksesta, opastetuista retkistä, ravintoloista ja majoituksesta. Staff-passi on puhelinnumerokohtainen ja on voimassa työnsuhteen ajan. Passi ja edut näkyy älypuhelimessa Cardu-sovelluksessa (Android Play Store, Apple App Store).

Tilaa staff-passi Staff-testi Käyttöehdot yrityksille

Anna etuja staff-passilla

Yritykset voivat antaa staff-passilla etuja sekä vaihtuvia super-tarjouksia (markkinointivastiketasot 2-5) työntekijöille. Ilmoita tarjoamasi edut ja osoita mahdolliset kysymykset Juusolle sähköpostilla yllas@yllas.fi . Kiitos!

Ota yhteyttä

Näin tilaat staff-passin

  1. Työntekijä osallistuu Visit Ylläksen järjestämälle perehdytysajelulle marras-joulukuussa. Mikäli työntekijäsi ei voi osallistua ajelulle, ohjaa hänet tekemään staff-testi osoitteessa www.yllas.fi/stafftesti (suomeksi tai englanniksi).
    • Ajelulla ja testillä perehdytetään työntekijät Ylläkseen ja näin parannetaan asiakaspalvelua
  2. Perehdytysajelun/staff-testin jälkeen esihenkilö tilaa työntekijöille staff-passit.
  3. Passi valmistuu yleensä hetkessä ja työntekijä saa tekstiviestillä tai sähköpostilla ilmoituksen Cardu-sovelluksesta ja staff-passista.
    • Työntekijä asentaa älypuhelimeensa Cardu-sovelluksen ja avaa sen. Edut näkyvät sovelluksessa.
    • Myös työntekijöiden käyttöehdot näkyvät siellä. Yritys on vastuussa siitä, että sen työntekijät käyttävät staff-passia oikein. 
  4. Työntekijä näyttää staff-passin puhelimestaan Ylläksen palveluissa asioidessaan. Näytäthän staff-passin jo tilatessa, ei vasta maksettaessa.

Tilaa staff-passi Staff-testi Käyttöehdot yrityksille

 

Sivun lyhytosoite: https://www.yllas.fi/staffpassi