Sulje

Sivukartta ja haku

Talvipyöräillen tunturiin ja lumisiin metsiin

Narskuva lumi renkaiden alla, mutkittelevat reitit tunturin ympäri, latukahviloiden takkatuli ja illan tummuessa otsalamppujen valokiila metsässä. Niistä on talvipyöräilijän unelmapäivä tehty.

Jos otat allesi sähköpyörän, niin meno muuttuu kevyemmksi ja jaksat polkea vaikka useamman tunturin ympäri tai huipulle asti. Jos et ole vielä kokeillut, niin suosittelemme! Siihen saattaa jäädä koukkuun!

Talvipyöräilykausi: Talvipolkuja hoidetaan joulukuulta 1.5. asti sään salliessa.

Osta kartta

Retkelle oppaan kanssa

Mikäli pyöräilyn aloittaminen epäilyttää, niin varaa opas pyöräretkellesi. Opas auttaa helposti kiinni pyöräilyn saloihin, parhaille reiteille ja saat mukavan tuntuman lajiin. 

Varaa opastettu pyöräretki

Reitit

Jos ohjattu retki ei ole sinun juttusi, niin voit vuokrata fatbiken ja suunnata itseksesi Ylläksen metsiin. Ylläksellä on yli 100 km huollettuja talvipyöräilyreittejä. Reitit vaihtelevat helpoista vaikeisiin. Osa nousee tunturin huipulle ja osa mutkittelee kansallispuiston ikimetsissä. Valitse Ylläksen reiteistä itsellesi sopiva reitti ja suuntaa tunturiin!

 

Kartta

Jos suuntaat Ylläksen metsiin omillasi, niin muista ostaa Ylläksen sähköinen ulkoilukartta tai paperinen kartta alueen yrityksistä. Sähköisestä kartasta näet reaaliaikaisesti tietoa reittien huollosta. Ylläksen hoidetuilla talvipoluilla voi sekä pyöräillä ja kävellä. Ostamalla Ylläksen ulkoilukartan autat meitä ylläpitämään Pohjoismaiden parasta ulkoilureitistöä.

Osta kartta

Vuokraamot

Talvipyöräilyyn soveltuvat läskipyörät ja sähköiset läskipyörät saat vuokrattua alueen yrityksiltä. Kiireisimpään talviaikaan pyörät kannattaa varata etukäteen, jotta et jää ilman kulkupeliä.

 

Missä yöpyä ja miten saapua Ylläkselle?

Ylläkseltä löytyy majoitusta jokaiseen makuun. Haluatko hotellien hemmottelua aamupaloineen ja kylpylöineen vai mökkien mukavuutta oman takan ja terassin kanssa? Pitääkö majoituksen olla syrjässä vai aivan palveluiden tuntumassa? Ylläksen majoitushaun kautta löydät helposti haluamasi.

Varaa majoitus

Perille voit saapua omalla autolla, ekologisesti autojunan kyydissä tai näppärästi lentäen. Lue lisää eri matkustusvaihtoehdoista ja aloita oman talvilomasi suunnittelu.