Sulje

Sivukartta ja haku

Talvipyöräillen tunturiin

Narskuva lumi renkaiden alla, mutkittelevat reitit tunturin ympäri, latukahviloiden takkatuli ja illan tummuessa otsalamppujen valokiila metsässä. Niistä on talvipyöräilijän unelmapäivä tehty.

Retkelle oppaan kanssa

Jos otat allesi sähköpyörän, niin meno muuttuu kevyemmksi ja jaksat polkea vaikka useamman tunturin ympäri tai huipulle asti. Jos et ole vielä kokeillut, niin suosittelemme! Siihen saattaa jäädä koukkuun! Mikäli pyöräilyn aloittaminen epäilyttää, niin osallistu opastetulle pyöräretkelle. Oppaan kanssa pääsee helposti kiinni pyöräilyn saloihin ja saa tuntumaa lajiin. 

Varaa opastettu pyöräretki

Reitit

Jos ohjattu retki ei ole sinun juttusi, niin voit vuokrata fatbiken ja suunnata itseksesi Ylläksen metsiin. Ylläksellä on yli 100 km huollettuja talvipyöräilyreittejä. Reitit vaihtelevat helpoista vaikeisiin. Osa nousee tunturin huipulle ja osa mutkittelee kansallispuiston ikimetsissä. Valitse Ylläksen reiteistä itsellesi sopiva reitti ja suuntaa tunturiin!

Suositellut reitit

Kartta

Ostamalla Ylläksen ulkoilukartan autat meitä ylläpitämään Pohjoismaiden parasta ulkoilureitistöä.

Jos suuntaat Ylläksen metsiin omillasi, niin muista ostaa Ylläksen sähköinen latu- ja reittipalvelu tai paperinen kartta alueen yrityksistä. Sähköisestä latu- ja reittipalvelusta näet  reaaliaikaisesti tietoa reittien huollosta. Ylläksen hoidetuilla talvipoluilla voi sekä kävellä että pyöräillä.

Osta kartta

Vuokraamot

Talvipyöräilyyn soveltuvat läskipyörät ja sähköiset läskipyörät saat vuokrattua alueen yrityksiltä. Kiireisimpään talviaikaan pyörät kannattaa varata etukäteen, jotta et jää ilman kulkupeliä.

 

Missä yöpyä ja miten saapua Ylläkselle?

Ylläkseltä löytyy majoitusta jokaiseen makuun. Haluatko hotellien hemmottelua aamupaloineen ja kylpylöineen vai mökkien mukavuutta oman takan ja terassin kanssa? Pitääkö majoituksen olla syrjässä vai aivan palveluiden tuntumassa? Ylläksen majoitushaun kautta löydät helposti haluamasi. Perille pääset omalla autolla, ekologisesti autojunan kyydissä tai näppärästi lentäen. Lue lisää eri matkustusvaihtoehdoista ja aloita oman talvilomasi suunnittelu. 

Etsi majoitusta