Sulje

Sivukartta ja haku

HILL Ski Rent Ylläs

HEAD Ski Rent on nyt HILL Ski Rent. Uuni nimi, entistä kovempi sisältä samalla tutulla henkilökunnalla. Hill Ski Rent Ylläs palvelee läpi vuoden tarjoamalla laadukkaat ja vastahuolletut välineet alkajasta pro-tasoon. Löydät meidät gondoliaseman vierestä! HILL Ski Rent -välinevuokraamosta johtavan suksimerkin laadukkaat välineet lasketteluun, telemark-hiihtoon sekä lumilautailuun. Lue lisää: https://www.hillskirent.fi

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Talvella vuokraamosta löytyy myös lumikengät sekä hiihtosukset niin luisteluun kuin perinteiseen tyyliin. Perheen pienimmätkin voivat lähteä matkaan hiihtoahkion kyydissä. Kattava mallisto E-fat ja Fat-pyöriä sekä liukulumikenkiä! Katso vuokraamon hinnasto: https://www.hillskirent.fi Pro Rent-vuokraamosta löydät välineet myyntitason keskitason suksista aina täysiverisiin kilpasuksiin. Myös vapaalaskijat on otettu huomioon ja niin freestyle- kuin puuterisukset ovat valmiina lähtöön. HILL Ski Rent shopista löydät kaikenikäisille niin kausiuutuudet, lämmintä, teknistä, ja tietty ne unohtuneet… HEAD, North Face, Mac in a Sac, FOX, Oakley Shop-in-Shop, Mons Royale, Leki, Tyrolia, muutamat mainitaksemme. Tule katsomaan tarjoukset ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa! HILL Ski Rent Ylläksen täyden palvelun huolto palvelee perushuollosta pro-tason kilpahuoltoon asti, jos suksi tai lauta ei luista tai kantti ei pidä! Ammattilaisen käsissä kunnon koneilla saadaan timanttista jälkeä.

Ruskarieha tunturissa

Tervetuloa tunturiin viettämään iloista syyspäivää Ruskariehan merkeissä! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Sport Resort Ylläksen alueen yritykset.