Sulje

Sivukartta ja haku

Hissipyöräilyä Ylläksellä

Hissipyöräily on helpompaa kuin ehkä luulitkaan. Idea hissipyöräilyssä on aivan sama kuin talvella suksilla tai laudalla. Hissillä ylös tunturiin ja alas pyörällä kurvaillen. Vauhdin tason voi päättää itse ja eri tasoisia reittejä löytyy samalla tavalla kuin talvisia rinteitäkin. Hissipyöräily onkin mainio tapa nauttia kesäisestä hiihtokeskuksesta. 

Ylläs Bike Park

Bike Park reitit lähtevät Yllästunturin huipulta, Gondolin yläaseman ja Ylläskammi 718 -ravintolan läheisyydestä.

Huipulta lähtevät siniset reitit passaavat myös hissipyöräilyä aloitteleville, mutta haastetta kaipaavat voivat valita punaisen, vaikeamman reitin. Puurajan tuntumassa reitit jakaantuvat useammaksi reittivaihtoehdoksi. Ylläs Bike Parkin reitit ovat Suomen pisimpiä, mittaa kaikilla reiteillä on mukavat 2,5 - 3,9 kilometriä. 

Bike Parkkiin avattiin uusi Full Enduro-reitti kaudelle 2020. Myös ankkurihissi Alahissi avattiin Gondolin varahissiksi tuulisien päivien varalle. Alahissiltä rakennettiin siirtymät Reindeer Rally-reitille päin. Reittejä rakentaa ja kunnostaa "Reittiukko" Marko Kiviranta Hidden Trails Laplandilta. Hill Sport Shop vuokraa uusia Commencal Clash- pyöriä, joten alamäkeä pääsee nyt ajamaan upouudella hulppealla kalustolla.

Mattohissiltä löytyy Training Track, jossa voi harjoitella alamäkiajoa ja hioa tekniikkaa! Haluamme vastata lajin kasvuun ja kehitykseen! Koska Ylläksen huipulta tulevat reitit ovat melko vaativia ja vaativat alle vähintäänkin maastopyöräilykokemusta, mahdollistaa Training Track nyt ihan aloittelijoiden ja pientenkin lasten tutustumisen lajiin vielä paremmin ja turvallisemmin.

Hissiliput Ylläs Bike Parkkiin voit ostaa HILL Sport Shopista.

Katso alta huikea video alamäkipyöräilystä Ylläksellä ja tule itse kokeilemaan!

Lisää tietoja Bike Parkista löydät Sport Resort Ylläksen sivuilta

 

 

Hissilippuhinnasto

Hissiliput ladataan etäluettavalle Key Card älykortille. Key Card ei sisälly hissilipun hintaan.

Lipputyyppi Normaali (€) lapset 6-11v,
eläkeläiset ja yli 65v
(€)

 
1 päivä 25 18
3 päivää 55 45
6 päivää 105 85
Kausikortti Ylläs 170 130
Key Card 7 7
     

Välineet

Kaikki pyöräilyyn liittyvät välineet voit vuokrata palvelukeskus Taigan alakerrassa sijaitsevasta Head Sport Shopista. Vuokrahinnaston löydät HILL Sport Shopin nettisivuilta.