Sulje

Sivukartta ja haku

Ylläs Bike Park - Hissipyöräilyä Ylläksellä

Hissipyöräily on helpompaa kuin ehkä luulitkaan. Idea hissipyöräilyssä on aivan sama kuin talvella laskettelussa: Hissillä ylös tunturiin ja alas pyörällä kurvaillen. Vauhdin voi päättää itse ja eri tasoisia reittejä on vasta-alkajista kokeneille enduro-kuskeille. Hissipyöräily onkin mainio tapa nauttia kesäisestä hiihtokeskuksesta. 

Ylläs Bike Park

Ylläs Bike Parkin reitit alkavat Yllästunturin huipulta gondolihissin yläasemalta.

Siniset reitit soveltuvat myös hissipyöräilyä aloitteleville. Haastetta kaipaavat voivat valita vaikeamman reitin punaisista. Puurajan tuntumassa reitit jakaantuvat useammaksi reittivaihtoehdoksi. Ylläs Bike Parkin reitit ovat Suomen pisimpiä, mittaa kaikilla reiteillä on mukavat 2-4 kilometriä. 

Ylläs Bike Parkkiin avattiin uusi Full Enduro -reitti kesälle 2020. Reittejä rakentaa ja kunnostaa "Reittiukko" Marko Kiviranta Hidden Trails Laplandilta.

Ankkurihissi Alahissi avattiin Gondolin varahissiksi tuulisien päivien varalle. Alahissiltä rakennettiin siirtymät Reindeer Rally -reitin suuntaan.

Mattohissiltä löytyy Training Track, jossa voi harjoitella alamäkiajoa ja hioa tekniikkaa. Haluamme vastata lajin kasvuun ja kehitykseen. Training Track mahdollistaa aloittelijoiden ja pientenkin lasten tutustumisen lajiin turvallisemmin. Ylläksen huipulta alkavat reitit ovat melko vaativia ja vaativat vähintäänkin maastopyöräilykokemusta.

Ylläs Bike Park Training Track lapsille ja tekniikan harjoitteluun

Katso huikea video alamäkipyöräilystä Ylläksellä ja tule itse kokeilemaan!

Hissiliput ja välinevuokraus

Hissiliput Ylläs Bike Parkkiin myy gondolin ala-asemalla HILL Sport Shop.

Kaikki pyöräilyyn tarvittavat välineet voit vuokrata palvelukeskus Taigan alakerrassa sijaitsevasta HILL Ski Rentistä. Tarjolla on nyt uusia Commencal Clash -pyöriä, joten alamäkeä pääsee nyt ajamaan upouudella hulppealla kalustolla. Vuokrahinnaston löydät HILL Sport Shopin nettisivuilta.

Lisää tietoja Ylläs Bike Parkista löydät Sport Resort Ylläksen nettisivuilta.

Ylläs Bike Parkin hissilippuhinnasto

Hissiliput ladataan etäluettavalle Key Card -älykortille. Key Card ei sisälly hissilipun hintaan.

Lipputyyppi Normaali Lapset 6-11-v.,
eläkeläiset ja yli 65-v.
1 päivä 25 € 18 €
3 päivää 55 € 45 €
6 päivää 105 € 85 €
Kausikortti Ylläs kesä 170 € 130 €
Key Card 7 € 7 €

Ylläs Bike Parkin reitit ja kartta

Klikkaa suuremmaksi

Ylläs Bike Park kartta ja reitit 2020