Sulje

Sivukartta ja haku

Gondoli

Hiihtokeskuksemme ylpeys, Ylläs 1 Gondoli -hissi on kaikilla mittapuilla Suomen tunturihissien ykkönen. Gondolissa kahden kilometrin matka Ylläksen huipulle, 719 metrin korkeuteen sujuu jopa seitsemässä minuutissa!
Kesäisin Gondoli kuljettaa tunturimaisemiin retkeilijöitä ja alamäkipyöräilijöitä päivittäin juhannuksesta syyskuun lopulle saakka.

Gondolin käyttö sisältyy kaikkiin hissilippuihin. Voit ostaa Gondoliin myös pelkän kiertoajelun, jolla voit nousta ylös, ihailla maisemia, pistäytyä vaikkapa huipun kahvilassa ja jatkaa gondolikyydillä takaisin alas. Varaathan riittävästi aikaa maisema-ajeluun, sillä viimeinen kyyti huipulta alas lähtee 15 min ennen sulkemisaikaa.

Gondolihissiin on esteetön pääsy pyörätuolilla sekä lastenrattailla. Osa gondolihissin kopeista on myös koiraystävällisiä.

Myös talvisin voit nauttia henkeäsalpaavista maisemista Gondolihissin kyydissä ja tähyillä tunturiin valitessasi seuraavaa laskupaikkaa. Kaikki Sport Resort Ylläksen rinteet ovat laskettavissa tunturin huipulta. Etenkin kevättuulet kutsuvat Gondolin kyytiin myös varjoliitäjiä.

 

Heitä löylyä maailman ainoassa saunagondolissa

Sport Resort Ylläksellä pääset maailman ainoaan saunagondoliin, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen elämyksen. Löylyveden sihinä ja kiukaan kihinä eivät löydä vertaistaan, kun niistä nautitaan gondolisaunan kyydissä, maan ja taivaan välillä. Uskomaton päätös päivälle, jonka todenperäisyyttä tosin voit joutua vakuuttelemaan moneen kertaan.

Yksi saunakierros kestää noin 20 minuuttia. Gondolisaunaan mahtuu neljä saunojaa kerrallaan. Varatessasi gondolisaunan, saat käyttöösi myös huipulla sijaitsevan saunaosaston, joka on suunniteltu 12 henkilölle. Saunomisen oheen sopii erinomaisesti korkeatasoinen ruokailu Lappi-menulla tilausravintola Ylläskammissa.

Saunagondoli on osa Cafe Gondol 718:n tiloista löytyvän, Suomen korkeimmalla sijaitsevan saunaosaston palveluita ja saunaosasto on käytettävissänne aina saunagondolin mukana. Saunaosastolta löydät takkahuoneen, suihkut, saunan, lämmitetyn ulkoporealtaan ja upeat maisemat. Kirkkaan taivaan alla pienellä onnenkantamoisella saunaelämyksen voivat kruunata upeat revontulet!
 

          


Gondolisaunan ja saunaosaston vuokrahinta 1350 euroa sis. ALV 24%.
Ylläksen huipulla sijaitsevan saunaosaston vuokrahinta alkaen 150 euroa sis. ALV 24%.
Lisätietoa ja varaukset Ylläskammista.