Sulje

Sivukartta ja haku

Gondolilla helposti Yllästunturin huipulle

Hiihtokeskuksemme ylpeys Ylläs 1 Gondoli -hissi on kaikilla mittapuilla Suomen lasketteluhissien ykkönen. Gondolissa matka Yllästunturin huipulle 719 metrin korkeuteen käy seitsemässä minuutissa. Huipulta avautuu kesät-talvet kaunis näköala kauas horisonttiin ja ympäröiville tuntureille.

 

Kesällä

Kesäisin gondolihissi kuljettaa kauniisiin tunturimaisemiin retkeilijöitä ja hissipyöräilijöitä. Yllästunturin huipulla on lyhyt esteetön Ylläksen historiapolku. Osta gondolin kiertoajelu, jolla matkustat ylös ihailemaan tunturimaisemia, pistäydyt vaikkapa huipun kahvilassa ja kuljet gondolikyydillä takaisin alas. Helppo gondoliretki sopii erinomaisesti myös lapsille ja perheille.

Gondolin aukioloajat kesällä: 19.6.-3.10.2021 joka päivä klo 11-17.

Gondolihissin ala-asema ja lipunmyynti on Sport Resort Ylläksellä: Iso-Ylläksentie 44, Ylläsjärvi.

Gondolin hinnasto kesä 2021
  Normaali Lapset 6-11v, eläkeläiset, yli 65-v
Kiertoajelu* 13 € 8 €
Kertanousu** 9 € 7 €
Perheen kertanousu: 2 aikuista ja 2 lasta 6...11-v. 35 € -
Päivälippu 28 € 20 €
3 päivän lippu 62 € 50 €
6 päivän lippu 115 € 90 €
Kesäkausikortti 170 € 130 €

Mattohissillä sijaitsevan Training Track -alueen käyttö sisältyy päivä- ja kausilippuihin.
Muuten Training Track 10 €/pvä tai 50 €/kesä.
* ylös ja alas
** vain toiseen suuntaan

 

 

Talvella

Talvisin voit nauttia henkeäsalpaavista maisemista gondolihissin kyydissä ja tähyillä seuraavaa laskupaikkaa. Kaikki Ylläksen hiihtokeskuksen etelärinteet ovat laskettavissa tunturin huipulta. Gondolin käyttö sisältyy kaikkiin Ylläksen hissilippuihin. Ja vaikket laskettele, niin luminen maisema kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa huipulta. Se onnistuu mukavasti ostamalla gondolin kiertoajelun.

Talven aukioloajat

 

Esteetön, perhe- ja lemmikkiystävällinen

Gondolihissiin on avustajan kanssa esteetön pääsy pyörätuolilla ja lastenrattailla. Osa gondolihissin kopeista on koiraystävällisiä. Lue lisää soveltavasta alppihiihdosta ja laskettelusta Ylläksellä.

 

Heitä löylyä maailman ainoassa saunagondolissa

Ylläksellä on maailman ainoa saunagondoli. Se tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen saunaelämyksen. Löylyveden sihinä ja kiukaan kihinä eivät löydä vertaistaan kun niistä nautitaan gondolisaunan kyydissä maan ja taivaan välillä. Uskomaton päätös päivälle, jonka todenperäisyyttä tosin voit joutua vakuuttelemaan moneen kertaan.

Lisätietoa ja varaukset

Gondolisaunan yksi kierros kestää noin 20 minuuttia ja kyytiin mahtuu neljä saunojaa kerrallaan. Gondolisaunan lisäksi saat käyttöösi Ylläksen huipulla sijaitsevan 12 hengen saunaosaston. Saunomisen oheen sopii erinomaisesti korkeatasoinen ravintola Ylläskammin Lappi-menu.

Ja nauti saunan lämmöstä Yllästunturin huipulla

Saunagondoli on osa Suomen korkeimmalla sijaitsevan Gondol Pizzan saunaosaston palveluita. Saunaosasto on käytettävissänne aina saunagondolin kanssa. Saunaosastolla on takkahuone, suihkut, sauna, lämmitetty ulkoporeamme ja aivan upeat maisemat. Kirkkaan taivaan alla pienellä onnenkantamoisella saunaelämyksen voivat kruunata upeat revontulet!

Gondolisaunan ja saunaosaston hinta 1 350 € (sis. alv 24 %)
Ylläksen huipulla sijaitsevan saunaosaston ja ulkoporeammeen hinta alkaen 200 € (sis. alv 24 %)

Lisätietoa ja varaukset