Sulje

Sivukartta ja haku

Gondolilla helposti Yllästunturin huipulle

Hiihtokeskuksemme ylpeys Ylläs 1 Gondoli -hissi on kaikilla mittapuilla Suomen lasketteluhissien ykkönen. Gondolissa matka Yllästunturin huipulle 719 metrin korkeuteen käy seitsemässä minuutissa.

Niin kesällä kuin talvella voit ostaa gondolin kiertoajelun, jolla matkustat ylös ihailemaan avaria tunturimaisemia, pistäymään vaikkapa huipun kahvilassa ja gondolikyydillä takaisin alas. Helppo tunturiretki gondolilla sopii hyvin myös lapsille ja perheille. Viimeinen kyyti huipulta alas lähtee 15 min ennen sulkemisaikaa, joten varaathan riittävästi aikaa maisema-ajeluun.

Gondolihissin ala-asema ja lipunmyynti on Sport Resort Ylläksellä: Iso-Ylläksentie 44, Ylläsjärvi.

Hinnasto

 

Kesällä

Kesäisin gondolihissi kuljettaa kauniisiin tunturimaisemiin retkeilijöitä ja alamäkipyöräilijöitä juhannuksesta syyskuun lopulle päivittäin. Yllästunturin huipulla on lyhyt esteetön Ylläksen historiapolku.

Aukioloajat kesä, kts. Ylläs Bike Park

Ylläs Bike Park

 

Talvella

Talvisin voit nauttia henkeäsalpaavista maisemista gondolihissin kyydissä ja tähyillä tunturiin valitessasi seuraavaa laskupaikkaa. Kaikki Sport Resort Ylläksen rinteet ovat laskettavissa tunturin huipulta. Gondolin käyttö sisältyy kaikkiin Ylläksen hissilippuihin. Ja vaikket laskettele, niin luminen maisema kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa huipulta.

Aukioloajat talvi, kts. laskettelurinteiden aukioloajat

 

Esteetön, perhe- ja lemmikkiystävällinen

Gondolihissiin on avustajan kanssa esteetön pääsy pyörätuolilla ja lastenrattailla. Osa gondolihissin kopeista on koiraystävällisiä. Lue lisää soveltavasta alppihiihdosta ja laskettelusta Ylläksellä.

 

Heitä löylyä maailman ainoassa saunagondolissa

Sport Resort Ylläksellä on maailman ainoa saunagondoli. Se tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen saunaelämyksen. Löylyveden sihinä ja kiukaan kihinä eivät löydä vertaistaan kun niistä nautitaan gondolisaunan kyydissä maan ja taivaan välillä. Uskomaton päätös päivälle, jonka todenperäisyyttä tosin voit joutua vakuuttelemaan moneen kertaan.

Gondolisaunan yksi kierros kestää noin 20 minuuttia. Gondolisaunaan mahtuu neljä saunojaa kerrallaan. Gondolisaunan lisäksi saat käyttöösi myös Ylläksen huipulla sijaitsevan 12 hengen saunaosaston. Saunomisen oheen sopii erinomaisesti korkeatasoinen tilausravintola Ylläskammin Lappi-menu.

Saunagondoli on osa Suomen korkeimmalla sijaitsevan Cafe Gondol 718:n saunaosaston palveluita. Saunaosasto on käytettävissänne aina saunagondolin kanssa. Saunaosastolta on takkahuone, suihkut, saunan, lämmitetyn ulkoporealtaan ja upeat maisemat. Kirkkaan taivaan alla pienellä onnenkantamoisella saunaelämyksen voivat kruunata upeat revontulet!

Gondolisaunan ja saunaosaston hinta 1 350 € (sis. alv 24 %)
Ylläksen huipulla sijaitsevan saunaosaston ja ulkoporeammeen hinta alkaen 200 € (sis. alv 24 %)

Lisätietoa ja varaukset