Sulje

Sivukartta ja haku

Frisbeegolf ja parhaat frisbeegolfradat Suomessa

Frisbeegolf on suosittu kesän aktiviteetti. Se sopii niin perheille kuin kaveriporukallekin. Ylläksellä frisbeegolfaat ainutlaatuiseen maisemaan tunturin juurelle ja tunturiin. Frisbeegolfin on perusajatus on sama kuin perinteisessä golfissakin, mutta pallon sijasta käytetään kiekkoa ja metallista koria. Valitse Ylläksen kahdesta frisbeegolfradasta mieleisesi ja saatat hyvinkin jäädä koukkuun! 

Sport Resort Ylläs Frisbeegolf  - Ylläsjärvi (luokka AA2)

Sport Resort Ylläksen alueella sijaitsee 18-väyläinen frisbeegolfrata. Rata alka Sport Resort Ylläkseltä. Rata on noin 2,5 km pitkä ja korkeuseroa lähes 150 m. Pisin väylä on 250 m alamäkeen. Väyliä 1-5 voi pelata ns. perheratana. Frisbeekiekkoja vuokraa Sport Resort Ylläksellä mm. JemesSport ja Head Ski Shop. Katso Youtube-video Ylläsjärven frisbeegolfradalta.

Lisätiedot ja Sport Resort Ylläksen frisbeegolf-ratakartta

Äkäslompolo DiscGolfPark  - Äkäslompolo (luokka AA1)

Frisbeegolfrata sijaitsee Kaulavaaran alueella. Rata alkaa Sivulantien ja Kaulavaarantien risteyksestä ja se on noin 3,2 km pitkä. Frisbeegolfradalla on 18 koria sekä 1 lämmittelykori. Radan kiertäminen kestää noin kaksi tuntia. Alussa on viisikorinen perherata, jonka kesto noin 45 minuuttia. Äkäslompolossa frisbeekiekkoja vuokraa ja myy Sport Corner Ylläs.

Lisätiedot ja Äkäslomplo DiscGolfParkin ratakartta

Yleistä

Ratojen käyttö on ilmaista. Suosittelemme merkitsemään kiekot nimellä ja puhelinnumerolla. Pyydämme ilmoittamaan löytyneistä kiekoista kiekon omistajalle.

Välinevuokraamot