Sulje

Sivukartta ja haku

Frisbeegolf ja parhaat frisbeegolfradat Suomessa

Frisbeegolf on suosittu kesäloman aktiviteetti. Se sopii niin perheille kuin kaveriporukallekin. Ylläksellä pääset frisbeegolfaamaan ainutlaatuiseen maisemaan ihan tunturin juurelle ja tunturiin. Frisbeegolfin on perusajatus on sama kuin perinteisessä golfissakin, mutta pallon sijasta käytetään kiekkoa ja metallista koria. Valitse Ylläksen kahdesta frisbeegolfradasta mieleisesi ja saatat hyvinkin jäädä koukkuun! 

Sport Resort Ylläs Frisbeegolf  - Ylläsjärvi (luokka AA2)

Sport Resort Ylläksen alueella sijaitsee 18-väyläinen frisbeegolfrata. Rata sijaitsee Lapland Hotel Saagan takana. Frisbeegolfradalla on pituutta noin 2,5 km ja korkeuseroa lähes 150 m. Pisin väylä on 250 m alamäkeen. Väyliä 1-5 voi pelata ns. perheratana. Frisbeekiekkoja vuokraa Sport Resort Ylläksellä mm. JemesSport ja Head Ski Shop. Katso Youtube-video Ylläsjärven frisbeegolfradalta.

Lisätiedot ja Sport Resort Ylläksen frisbeegolf-ratakartta

Äkäslompolo DiscGolfPark  - Äkäslompolo (luokka AA1)

Frisbeegolfrata sijaitsee Kaulavaaran alueella, Sivulantien ja Kaulavaarantien risteyksessä ja se on noin 3,2 km pitkä. Frisbeegolfradalla on 18 koria sekä 1 lämmittelykori. Radan kiertäminen kestää noin kaksi tuntia. Frisbeegolfradan alussa on viisikorinen perherata, jonka kesto noin 45 minuuttia. Äkäslompolossa frisbeekiekkoja vuokraa ja myy Sport Corner Ylläs.

Lisätiedot ja Äkäslomplo DiscGolfParkin ratakartta

Yleistä

Ratojen käyttö on ilmaista. Suosittelemme merkitsemään kiekot nimellä ja puhelinnumerolla. Pyydämme ilmoittamaan löytyneistä kiekoista kiekon omistajalle.