Sulje

Sivukartta ja haku

Frisbeegolf ja parhaat frisbeegolfradat Suomessa

Frisbeegolf on suosittu kesäloman aktiviteetti. Se sopii niin perheille kuin kaveriporukallekin. Ylläksellä pääset frisbeegolfaamaan ainutlaatuiseen maisemaan ihan tunturin juurelle. Frisbeegolfin on perusajatus on sama kuin perinteisessä golfissakin, mutta pallon sijasta käytetään kiekkoa ja metallista koria. Valitse Ylläksen kahdesta frisbeegolfradasta mieleisesi ja saatat hyvinkin jäädä koukkuun! 

Sport Resort Ylläs Frisbeegolf  - Ylläsjärvi (luokka AA2)

Sport Resort Ylläksen alueella sijaitsee 18 -väyläinen frisbeegolfrata. Rata sijaitsee Lapland Hotel Saagan takana. Frisbeegolfradalla on pituutta noin 2,5km ja korkeuseroa lähes150m. Pisin väylä on 250m alamäkeen. Väyliä 1-5 voi pelata ns. perheratana. Frisbeekiekkoja on vuokrattavissa Sport Resortin alueella sijaitsevista yrityksistä kuten JemesSportista ja Head Ski Shopista. Katso Youtube-video Ylläsjärven frisbeegolfradalta.

Äkäslompolo DiscGolfPark  - Äkäslompolo (luokka AA1)

Frisbeegolfrata sijaitsee Kaulavaaran alueella, Sivulantien ja Kaulavaarantien risteyksessä ja se on noin 3,2 km pitkä. Frisbeegolfradalla on 18 koria sekä 1 lämmittelykori. Radan kiertäminen kestää noin kaksi tuntia. Frisbeegolfradan alussa on viisikorinen perherata, jonka kesto noin 45 minuuttia. Ratojen käyttö on maksutonta. Frisbeekiekkoja voi ostaa tai vuokrata Sport Corner Ylläksestä tai Äkäslompolo Sport Shopista.

Yleistä

Suosittelemme merkitsemään kiekot nimellä ja puhelinnumerolla. Pyydämme frisbeegolfradan käyttäjiä ilmoittamaan mahdollisista löytyneistä kiekoista kiekon omistajalle. Äkäslompolon ja Ylläsjärven ratojen kartat voit tulostaa alla olevista linkeistä.

Äkäslompolo

Ylläsjärvi