Sulje

Sivukartta ja haku

Koe yötön yö Ylläksellä

Lapin kesän tunnusomaisin ilmiö on keskiyön aurinko. Yöttömän yön aikana pikkutunteja ei kannata tuhlata nukkumiseen vaan luonnossa liikkumiseen.

Kesäyöt ovat mukavan viileitä ja luonnossa näkee paljon elämää. Tunturin huippu on lyömätön paikka keskiyön auringon ja loputtoman maiseman ihailuun.

Varaa opastettuja retkiä

 

Tilaa liikkua

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi Ylläkselle. Ylläkselle on turvallista tulla, kun noudattaa valtakunnallisia viranomaisohjeita koronaturvallisuuteen liittyen. Nämä ohjeet ovat myös alueella jaossa, niistä tiedotetaan aktiivisesti ja niihin on yrityksissä sitouduttu.

Koronainfo

 

 

Majoitus

Ylläkseltä löytyy majoitusta jokaiseen makuun. Haluatko hotellien hemmottelua aamupaloineen ja kylpylöineen vai mökkien mukavuutta oman terassin kanssa? Pitääkö majoituksen olla syrjässä vai aivan palveluiden tuntumassa? Ylläksen majoitushaun kautta löydät helposti haluamasi.

Varaa majoitus

 

Kulkuyhteydet Ylläkselle

Voit matkustaa Ylläksellä ekologisesti junan tai bussilla, omalla autolla tai näppärästi lentäen. Lue lisää matkustustavoista ja aloita kesälomasi suunnittelu!

Kulkuyhteydet

 

Yöttömän yön aktiviteetit

Maastopyöräilyä, retkeilyä, melontaa ja kalastusta. Koe aktiivinen Ylläs ja Lapin luonto aidoimmillaan!

Ylläksellä Suomen suosituimmassa kansallispuistossa hengität tutkitusti maailman puhtainta ilmaa. Reitit vievät henkeäsalpaaville näköalapaikoille, joilta voit ihastella muun muassa kansallismaisemaksi valittua Pallastunturia. Alueen karunkaunis luonto ja vaihteleva maasto tarjoavat erinomaiset puitteet päiväretkille, vaeltamiseen ja maastopyöräilyyn! Ylläksen luontopolut ovat myös perheen pienimpien makuun.

Ylläs on viime vuosina erityisesti panostanut pyöräilyn ympärivuotiseen kehittämiseen. Ylläksen pyöräilyreitistö tarjoaa mukavia reittejä kaikenikäisille ja -tasoisille maastopyöräilijoille.

Tutustu aktiviteetteihin

 

Reitit

Ylläkseltä löydät parhaat reitit eri aktiviteeteille. Jylhä tunturimaisema on reiteillä usein läsnä. Nouse avarasta mäntymetsästä avotunturiin vaikkapa Pirunkurua pitkin tai nauti erämaisemmasta tunnelmasta Aakenustunturilla ja Totovaaralla.

Suositellut reitit