Sulje

Sivukartta ja haku

Yötön yö 1.6.–31.7. - Ylläksen kahdeksan vuodenaikaa

Ylläs Noctuidae on kesäisin Ylläksen tuntureilla letkeästi liihottava yökkösten heimo. Reitit vaellusyökkösille, läträttävää puroyökkösille ja seikkailuja iltayökkösille. Ylläksen yöttömän yön aurinko sekä maailman puhtain ilma luovat suotuisimmat olosuhteet heimon menestykselle.

 

Missä yöpyä ja miten saapua Ylläkselle?

Ylläkseltä löytyy majoitusta jokaiseen makuun. Haluatko hotellien hemmottelua aamupaloineen ja kylpylöineen vai mökkien mukavuutta oman takan ja terassin kanssa? Haluatko majoituksen syrjästä vai palveluiden vierestä?

Ylläksen majoitushaun kautta löydät haluamasi. Perille pääset omalla autolla, ekologisesti junalla kyydissä ja bussilla tai näppärästi lentäen. Lue lisää matkustustavoista ja aloita kesälomasi suunnittelu.

Varaa majoitus

Aktiviteetit

Vuoden 2020 Pohjoismaiden parhaaksi ulkoilukohteeksi valittu Ylläs ja sen seitsemän tunturia tarjoavat mahtavat puitteet ulkoiluun kaikkina kahdeksana vuodenaikana.

Nyt voit varata ja ostaa Ylläksen aktivitieetit, opastetut retket ja safarit kätevästi verkkokaupasta! Mikä on sinun juttusi? Ratsastus Ylläksen metsissä? Sähköpyöräretki tunturin huipulle? Lomalla kannattaa kokeilla jotain ihan uutta ja yllättää itsensä.

Kesän retket Ylläksellä

Reitit

Löydä Ylläksen reiteistä mieluisin – koe yötön yö retkeillen, pyöräillen tai meloen.

Parhaat reitit

Ylläksen tapahtumat

Ylläksellä tapahtuu ympäri vuoden. Ylläksen tapahtumista löydät musiikki- ja kulttuuritapahtumia, urheilutapahtumia, taidenäyttelyitä ja muita näyttelyitä, perheille soveltuvia tapahtumia ja paljon paljon muuta.

Katso Ylläksen tapahtumat