Sulje

Sivukartta ja haku

Irtaudu kiireestä Ylläkselle syystunnelmiin

Ylläksellä loppusyksyn raikkaankirpeät päivät ja pimeät illat ovat upeaa ulkoiluaikaa, mutta tarjoavat myös täydelliset puitteet lämpimään tunnelmointiin. Hengitä maailman puhtainta ilmaa ja nauti palveluista Pohjoismaiden parhaassa ulkoilukohteessa (Scandinavian Outdoor Award TRAVEL 2020 – Best Outdoor Destination) ja palaa kotiin entistä virkeämpänä.
 

Ylläs toivottaa kaikki syyslomalaiset turvallisesti tunturiin. Ruskan aikaan puhjennut koronaesiintymä on saatu hallintaan Kolarissa ja altistuneet ovat asiaankuuluvasti karanteenissa. Haluamme kannustaa kaikkia syyslomalaisia noudattamaan THL:n ohjeita. On syytä välttää matkustamista kipeänä, välttää fyysisiä kontakteja ja huolehtia hyvästä käsihygienista. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikissa julkisissa tiloissa sekä Koronavilkku -sovelluksen lataamista kaikkien puhelimeen.

Päivitämme ajantasaista tietoa korona-info -sivullemme.

Näe revontulet – maksimoi mahdollisuutesi vinkeillämme

Syksy on täydellistä aikaa revontulien katseluun. Vedenpinnat heijastavat taivaan värinäytelmän ja kaksinkertaistavat mykistävän vaikutelman, jota tarkenee ihailla ulkoilmassa pitkään lämpimästi pukeutuneena. Olemme koonneet tietoa, tarinaa ja vinkkejä ilmiöstä revontulisivullemme.

Koe revontulet Ylläksellä

Patikoi kupposelle latukahvilan tunnelmaan

Ylläksen retkeilyreitit tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. Näin loppusyksystä voit vaikkapa patikoida päiväsaikaan Äkäslompolon Velhon Kodalle aistimaan aitoa Lapin lumoa ja nauttimaan latukahvilan lämmöstä, suolaisesta ja makeasta.

Löydä reittisi Ylläksellä

Ollapa vain ja pollotella

Ylläksellä olet, kuten haluat – tai vain olet. Joskus parasta lomailua on olla tekemättä mitään. Laiskottele luonnossa, hyggeile hotellissa tai möllöttele mökin lämmössä. Täällä ei ole kiire mihinkään.

Löydä majoitus Ylläksellä

Muista syödä

Kuten äiti aina sanoo: syödä pitää. Ulota itsesi hemmottelu Ylläksen ravintoloihin, joita löytyy niin Ylläsjärveltä kuin Äkäslompolostakin. Hyvää ruokaa, hyvää juomaa, hyvää lomaa.

Katso Ylläksen ravintolat ja kahvilat

Pidetään huolta toisistamme

Ylläksellä tehdään kaikki mahdollinen viruksen leviämisen estämiseksi ja yrittäjät noudattavat tarkasti THL:n ohjeita. Kansallispuistossa on tilaa liikkua rauhassa ja voit tilata niin ruokaostokset, illalliset kuin esimerkiksi vuokrapyörät suoraan majoitukseesi. 

Päivitettyä tietoa löydät Koronainfo-sivultamme.

Ylläksen koronavirus-info

Vinkkejä tekemiseen

Syyslomat pidetään tyypillisesti samoihin aikoihin kuin Ylläksellä ensimmäiset lumihiutaleet alkavat leijailla. Luonnossa on mukavan raikas liikkua ja auringon lämmön tuntee vielä iholla. Joskus on vain mukava olla tekemättä mitään, mutta mikäli puuhaa kaipaat, niin tässä meidän vinkkejämme:

Katso myös Lapland Hotelsin viikko-ohjelma, jossa paljon etenkin perheille!