Sulje

Sivukartta ja haku

Yllästy kesästä!

Yllästävän monipuolinen

Ylläksen yöttömän yön aurinko ja maailman puhtain ilma luovat otolliset olosuhteet monenlaisille kesäseikkailuille. Luonto on puhjennut loistoonsa ja Lapin eläimet heränneet talviuniltaan. Ylläksellä voit irrottautua arjen kiireestä vauhdilla ja lempeydellä: mieli pysähtyy islanninhevosvaelluksella kostean sammaleen tuoksussa ja aistit heräävät keskiyön pyöräilyllä tunturiin. Puhtaan järviveden roiske iholla virkistää kuuman kesäpäivän melontaretkellä ja eväsleivät maistuvat takuulla laavulla nuotion räiskeessä. Välinevuokraamoistammme löydät seikkailuille sopivat välineet kaikenikäisille koko kesän ajan. 

Välinevuokraamot

 

Minne mennä?

Kuljetpa sitten metsissä, tuntureissa tai vesistöillä, Ylläkseltä ei kuljettava lopu. Polkuja löytyy kaikenikäisille ja tasoisille kulkijoille aina tuntureiden rakkaisilta huipuilta tasaisille metsäpoluille.

 

Löydä reittisuositukset:

Parhaat reitit

Osta ulkoilukartta ja tue reittien ylläpitoa:

Osta kartta

 

Ohjatut retket

Aina ei tarvitse itse tietää, minne mennä. Anna oppaan kertoa mihin kannattaa suunnata melomaan ja mistä nostetaan komeimmat kalasaaliit. Oppaat tuntevat Ylläksen reitit kuin omat taskunsa ja osaavat räätälöidä retken ryhmän taitotason mukaan.  

Kesän retket Ylläksellä

 

Bike park - kuin laskettelukeskus, mutta kesällä

Ylläs Bike Park tarjoilee ajettavaksi Suomen pisimmät reitit, jotka lähtevät Ylläs-tunturin huipulta. Tänä vuonna myös aloittelevat vauhtihirmut on otettu entistä paremmin huomioon: uusi tuolihissi kuljettaa pyöräilijät leppoisasti puurajaan, josta lähtee tälle kaudelle suunniteltuja, sopivaa haastetta tarjoavia reittejä.

Bike park

 

 

Yllästy helppoudesta!

Haluatko hemmottelua hotellin aamupalalla vai rentoa oleskelua mökin terassilla?

Ylläksen majoitushaun kautta löydät haluamasi. Perille pääset omalla autolla, ekologisesti junan ja bussin kyydissä tai näppärästi lentäen. Lue lisää matkustustavoista ja aloita kesälomasi suunnittelu.

Varaa majoitus

 

Yllästy tapahtumista

Ulkoilun juhlaa heinäkuun alussa!

Heinäkuun alussa Ylläs Outdoor Week tuo tunturiin ulkoilukansaa ympäri Suomen. Tarjolla on monipuolisia kokemuksia fyysisistä haasteista lajikokeiluihin. Tapahtuma sopii kaikille luontoliikunnasta kiinnostuneille, oli tavoite sitten voittaa itsensä, koko kilpailu tai vain nauttia yöttömästä yöstä, huikeista maisemista ja tunnelmasta. Kisoja on tarjolla kaikentasoisille aina 326 km seikkailujuoksusta 30 km maastopyöräilyyn.

Lue lisää


Katso kaikki tapahtumat