Sulje

Sivukartta ja haku

Kesä Ylläksellä

Pohjoismaiden paras Ylläs toivottaa sinut tervetulleeksi kesälomalle!

Ylläs on voittanut Scandinavian Outdoor Award Travel -palkinnon Pohjoismaiden parhaana ulkoilukohteena Best outdoor destination -kategoriassa keväällä 2020.

Runsaat aktiviteetit, monipuoliset palvelut, hyvä ruoka ja tietysti ihmiset tuovat lomaan aina uusia elämyksiä. Seitsemän tunturiamme tarjoavat hienoja elämyksiä kaikkina kahdeksana vuodenaikana.

Lapin kesän tunnusomaisin ilmiö on keskiyön aurinko eli yötön yö, jonka aikana pikkutunteja ei kannata tuhlata nukkumiseen vaan luonnossa liikkumiseen. Kesäyöt ovat mukavan viileitä ja luonnossa näkee paljon elämää. Tunturin huippu on lyömätön paikka keskiyön auringon ja loputtoman maiseman ihailuun.

Tutustu palveluihin ja suunnittele oma kesäloma perheen tai ystävien kanssa!

 

Majoitus

Ylläkseltä löytyy majoitusta jokaiseen makuun. Haluatko hotellien hemmottelua aamupaloineen ja kylpylöineen vai mökkien mukavuutta oman terassin kanssa? Pitääkö majoituksen olla syrjässä vai aivan palveluiden tuntumassa? Ylläksen majoitushaun kautta löydät helposti haluamasi.

Perille pääset omalla autolla, ekologisesti autojunan kyydissä tai näppärästi lentäen. Lue lisää eri matkustusvaihtoehdoista ja aloita oman kesäloman suunnittelu.

Etsi majoitusta

Aktiviteetit

Maastopyöräilyä, melontaa, retkeilya ja kalastusta. Koe aktiivinen Ylläs ja Lapin luonto aidoimmillaan!

Ylläs on viime vuosina erityisesti panostanut pyöräilyn ympärivuotiseen kehittämiseen. Ylläkseltä alkava pyöräilyverkosto tarjoaa polkuja kaikenikäisille ja -tasoisille pyöräilijoille. Ylläksen luontopolut ovat myös perheen pienimpien makuun. Reitit ohjaavat henkeäsalpaaville näköalapaikoille, joilta voit ihastella muun muassa kansallismaisemaksi valittuja Pallastuntureita. Suomen suosituimmassa kansallispuistossa hengität tutkitusti maailman puhtainta ilmaa. Alueen karunkaunis luonto ja vaihteleva maasto tarjoavat erinomaiset puitteet päiväretkille, vaeltamiseen tai maastopyöräilyyn! 

Tutustu aktiviteetteihin

Reitit

Lähdetpä patikoimaan tai pyöräilemään, Ylläksen sähköinen reittihaku on kätevä tapa löytää sopiva reitti eri aktiviteeteille. Eri hakukriteereillä löydät varmasti itsellesi parhaimman mahdollisen reitin luontoelämyksille. Klikkaamalla alta löydät reittihaun.

Reittihaku