Sulje

Sivukartta ja haku

Instagram-kilpailun säännöt

Visit Ylläksen Ylläs Memory Instagram-kilpailun viralliset säännöt. Osallistu kilpailuun Instagram-päivityksellä tunnisteella #ylläsmemory tai #yllasmemory vuoden loppuun mennessä.

 

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Ylläksen markkinointi Oy. Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

KILPAILUAIKA:

Kilpailuaika 07.11 - 31.12.2017

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla Instagram-päivitys #ylläsmemory- tai #yllasmemory tunnistetta käyttäen julkisella Instagram-tilillä. Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita päivityksiä ei oteta huomioon.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:

Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Instagram-päivitys #ylläsmemory- tai #yllasmemory tunnistetta käyttäen. Tunnusta käyttämällä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

VOITTAJAN VALINTA:

Visit Yllaksen Instagram-tiimi valitsee joka viikko kilpailun voittajan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kyseistä Instagram-päivitystä kommentoimalla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

PALKINNOT:

Voittaja saa Instagram-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee kilpailupäivityksessä. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

ARPAJAISVERO:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU:

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT JA OIKEUDET:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet ja kilpailukuvat Internet-, facebook- ja Instagram-sivuilla. Osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailuun ladattuja kuvia ja videoita kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Muulla tavoin järjestäjällä ei ole oikeutta käyttää kuvia.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.