Sulje

Sivukartta ja haku

Ylläksen Himokas Huhtikuu!

Ylläksen huhtikuu on talviurheilutapahtumia täynnä. Tervetuloa ihailemaan suuria urheilujuhlan tunnelmia ja jopa itse osallistumaan!

5.4.-8.4.2018 Vapaalla - Vapaalaskutapahtuma Ylläksellä

Vapaalla ei kisata tai ratkota paremmuutta, Vapaalla nautitaan luonnosta, liikkumisesta ja hyvistä laskuista. Tervetuloa mukaan!

Siirry tapahtumasivulle

7.4.2018 Seven Summits

Yllästunturilla järjestetään jälleen elämyksellinen tunturihiihtotapahtuma - Seven Summits. Ylläksen ikiaikaisia hiihtoperinteitä verestäen tehtävänä on kiertää suksin tai vastaavin menopelein mahdollisimman monta Ylläksen seitsemästä huipusta 12 tunnin aikana.

Siirry tapahtumasivulle

14.4.2018 Ski Classics - Ylläs-Levi hiihtokilpailu

Ylläs-Levi on uusi pitkän matkan hiihtotapahtuma, joka on järjestetty epävirallisena maratonhiihtona jo vuosia. Vuodesta 2017 alkaen tapahtuma on Visma Ski Classics -sarjan huikea päätöskisa. Kilpailun eliittihiihtäjät lähtevät Ylläsjärveltä ja kuntohiihtäjät Äkäslompolosta.

Siirry tapahtumasivulle

14.4.-15.4.2018 24h-laskukisa

Ylläs 24h-laskukisa on kaikenikäisille soveltuva kilpailu, jossa lasketaan läpi yön. Kilpailuun voi osallistua yksin tai joukkueena. Mukana myös hyväntekeväisyyssarja, jonka tuotto on kahtena aikaisempana vuonna lahjoitettu Lapin keskussairaalan lastenyksikölle.

Siirry tapahtumasivulle

21.4.2018 Winter warriors

Kansainvälinen estejuoksukilpailu huikeissa maisemissa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Taatusti ankarin OCR-kisa napapiirin yläpuolella! Tule mukaan kisaamaan tai katsomaan ja kannustamaan osallistujia.

Siirry tapahtumasivulle

Ylläksen Majoituspalvelut

Ylläksellä on laaja majoitusvalikoima leirintämahdollisuuksista luksusmökkeihin, ja yli 23 000 vuodepaikan valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieluisa majoitusmahdollisuus.

Siirry majoitushakuun