Ylläs-Lainion Loma Oy

Pulahda avantoon, loimuta lohta kodassa, nauti tynnyrisaunan tunnelmallisista löylyistä. Ylläs-Lainio on 8 mökin tunnelmallinen lomakylä Lainiojoen rannalla. Majoitusvaihtoehtoja löytyy aina kahden hengen tuvasta 14 hengen mökkiin.

Ylläs-Lainion Loma Oy

Ylläs-Lainio on 8 mökin lomakylä Lainiojoen rannalla. Majoitusvaihtoehtoja löytyy aina kahden hengen tuvasta 14 hengen mökkiin. Kokonaismajoituskapasiteetti on 56 henkilöä, joten lomakylään majoittuu kerralla vaikka kokonainen linja-autoryhmä. Ylläs-Lainiolta löytyvät hyvät puitteet myös leirikouluryhmille.

Lomakylän asukkaiden käytössä ovat tynnyrisauna, avanto, grillikota sekä ilmastoitu suksienhoitohuone. Mökkialueelta löytyy myös hoidettu pulkkamäki sekä lumettomana aikana hiekkapohjainen lentopallokenttä. Ylläksen ensihoidettu hiihtolatu sekä moottorikelkkareitti kulkevat aivan mökkikylän pihan vieritse.

 • Kota
 • Keittiö Vääräkkä
 • Mh Vääräkkä
 • Avanto
 • Tynnyrisauna
Osoite:
Ylläksentie 1300 99100 Kittilä
Puhelin:
0400 568 251
Faksi:
02 235 0233
Sähköposti:
info@yllas-lainio.fi
Aukioloajat:

Avoinna ympäri vuoden

Verkkosivut:
www.yllas-lainio.fi
Toimialue:
Mökki
Palvelukielet:
Suomi, Englanti, Ruotsi, Ranska, Venäjä
Medialinkit:
www.facebook.com/pages/Lomatahdet/169666773058874
 • Mökit

  Ylläs-Lainion mökit ovat kodikkaita ja nykyaikaisesti varusteltuja. Mökeissä on mm. TV, DVD-soitin, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin ja kuivauskaappi, suurimmissa oma sauna, takka, pakastin, tiskikone ja pesukone.

1

Mökit

Isoylläs
10 + (4) henkilöä, 100m2
Isoylläs soveltuu parhaiten ryhmien yhteiseksi kokoontumistilaksi. Mökissä on iso oleskelu- ja ruokailutila, keittiö, 3 makuuhuonetta, wc, sauna ja pesutilat sekä parvi. Oleskelutilassa on takka. Mökin kahdessa isommassa makuuhuoneessa on 2 kerrossänkyä, kolmannessa vain yksi 140 cm leveä vuode. Keittiö on varustettu leirikouluryhmien tarpeisiin sipovaksi. Oleskelutilassa on levitettävä vuodesohva ja parvella makuupaikkoja
Hinnat 590-1180 euroa / viikko

Äijäkkä
10 henkilöä, 94m2
Äijäkkä sopii hyvin isommallekin ryhmälle. Mökissä on iso tupakeittiö, 3 makuuhuonetta, wc, sauna ja pesutilat. Oleskelutilassa on takka. Mökin kahdessa makuuhuoneessa on kaksi kerrossänkyä. Yhdessä makuuhuoneessa on parisänky.
Hinnat 470-1070 euroa / viikko

Vääräkkä
10 henkilöä, 81m2
Vääräkkä sopii hyvin esimerkiksi ryhmälle. Mökissä on iso tupakeittiö, 3 makuuhuonetta, wc, sauna ja pesutilat. Oleskelutilassa on takka. Kahdessa makuuhuoneessa on kaksi kerrossänkyä, yhdessä parivuode. Oleskelutilassa on levitettävä vuodesohva kahdelle.
Hinnat 450-990 euroa / viikko

Levikkä
8 henkilöä, 68m2
Levikkä sopii hyvin perheelle tai ryhmälle. Mökissä on iso keittiö, takkahuone, 2 makuuhuonetta, wc, sauna ja pesutilat. Mökin isommassa makuuhuoneessa on 2 kerrossänkyä ja pienemmässä 1 kerrossänky. Lisäksi saunan pukuhuoneessa on parisänky. Mökissä on terassi.
Hinnat 430-950 euroa / viikko


Kiekkonen
4 + (2), 40m2
Kiekkonen sopii hyvin esimerkiksi perheelle. Mökissä on oleskelutila, keittiö, makuuhuone, wc, sauna ja pesutilat. Makuuhuoneessa on 2 kahden hengen kerrossänkyä. Oleskelutilan syvennyksessä on vuodesohva.

Mestari
2 henkilöä, 20m2
Mestari sopii hyvin esimerkiksi pariskunnalle. Mökissä on keittiönurkkaus, wc ja suihku. Oleskelutilassa on vuode sekä vuodesohva.
Hinnat 240-490 euroa / viikko

Pikkupoika
2 henkilöä, 20m2
Pikkupoika sopii hyvin esimerkiksi pariskunnalle. Mökissä on keittiönurkkaus, wc ja suihku. Oleskelutilassa on vuode sekä vuodesohva.
Hinnat 240-490 euroa / viikko

Isopoika
2 henkilöä, 20m2
Isopoika sopii hyvin esimerkiksi pariskunnalle. Mökissä on keittiönurkkaus, wc ja suihku. Oleskelutilassa on vuode sekä vuodesohva.
Hinnat 240-490 euroa / viikko

 • Äijäkkä
 • Äijäkän makuuhuone
 • Äijäkän olohuone
 • Äijäkän sauna
 • Kiekkosen keittiö
 • Levikän keittiö
Lisämaksusta:
Aamiainen, Ateriat, Liinavaatteet
Maksutavat:
Laskutus, Luottokortti
Tuotteen myyntitiedot:

Puhelin 0400 568 251

Email info@yllas-lainio.fi

Verkkosivut www.yllas-lainio.fi

Soveltuvuus:
Perheet, Nuoriso, Seniorit, Lapset
Lisätietoa:

Tarkemmat hinnastot nettisivuiltamme tai soittamalla meille.

1
Kohde Etäisyys Matka-aika
Liikenneyhteydet
Palvelut

Ylläs-Lainion Loma Oy

Seitakierros

Entisaikaan käsitettä luonto ei ollut olemassa: ihminen ja luonto olivat niin yhtä, että luontoa ei mielletty omaksi, arkielämän ulkopuolella...

Lue lisää

Vinkki