Sulje

Sivukartta ja haku

Visma Ski Classics
Ylläs-Levi massahiihtotapahtuma

Koe kansainvälinen massahiihtotapahtuma

Maastohiihtokauden kansainvälinen päätöstapahtuma Visma Ski Classics Ylläs-Levi kokoaa lauantaina huhtikuun 14.4.2018 jälleen yhteen niin kuntohiihtäjät kuin ammattilaiset – tule sinäkin mukaan!

Ammattihiihtäjien vaativa 69 km matka Ylläkseltä Leville saa ensi talvena rinnalleen lyhyemmän ja helpomman vaihtoehdon, joka on suunnattu kunto- ja sunnuntaihiihtäjille. Matkana on 55 km Ylläksen Äkäslompolosta Levin keskustaan ja reitti noudattaa suurimmalta osin samaa reittiä kuin pitkä matka jättäen pois alun vaativan tunturiosuuden ja lopun kovan Pyhätunturin nousun.

Ylläs-Levi on uusi pitkän matkan hiihtotapahtuma, joka on järjestetty epävirallisena maratonhiihtona jo vuosia. Vuodesta 2017 alkaen tapahtuma on Visma Ski Classics -sarjan huikea päätöskisa. Kyseinen sarja on pitkän matkan hiihdon maailmancup, jossa on 12 osakilpailua Euroopassa ja yksi Kiinassa.

Ylläs-Levi 55km reittikartta
Kuntohiihtäjille suunnattu Ylläs-Levin reittikartta

Ylläs-Levi 69km reittikartta
Kilpahiihtäjille suunnattu 67km reittikartta

69 kilometrin reitin korkeuskäyrät

Harjoittelu Ylläs-Levi hiihtoa varten

Ylläksellä on Suomen paras ja laajin latuverkosto, jolla on pituutta 330 km. Se tarjoaa erinomaiset olosuhteet kaikentasoisille hiihtäjille alkutalvesta loppukevääseen. Pitkä hiihtokausi mahdollistaa kunto- ja kilpaurheilijoiden pitkän ja säännöllisen harjoittelun. Ladulla kohtaat eri maiden huippuhiihtäjiä tai kotimaisten seurojen hiihtojoukkueita, joille Ylläksen latureitit ovat jo jokavuotisia harjoittelumaastoja. Hiihtopuitteet ovat omaa luokkaansa juuri hyvin hoidettujen latujen, laajan valaistuksen, lämpölatujen, monipuolisten reittien, latukahviloiden ja vivahteikkaan maaston ansiosta.

Majoitus Ylläs-Levi hiihdon aikana

Ylläksellä on laaja majoitusvalikoima leirintämahdollisuuksista luksusmökkeihin, ja yli 23 000 vuodepaikan valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieluisa majoitusmahdollisuus. Lähtöpaikkojen läheisyyden ja hyvien harjoitusmahdollisuuksien ansiosta Ylläs tarjoaa helpon vaihtoehdon majoitukselle upeissa tunturinäkymissä.

Tutustu majoitustarjontaan!

Näin saavut helposti Ylläkselle

Rekisteröidy kilpailuun täältä!