Hiihtokeskus Ylläs-Ski

Hiihtokeskus Ylläs-Ski tarjoaa rinteiden ja hissien lisäksi kaikki lasketteluun oleellisesti kuuluvat oheispalvelut: Suksivuokraamo, suksihuolto, ski shop, hiihtokoulu, rinneravintola, lasten leikkipaikka ja suuri lastenmaa.

Ylläksen Telluviikko

Telemark-laskijoiden viikko alkaa lajin perusteiden koulutuksella. Viikko huipentuu Tellut allas - taivas Ylläs offarikurssiin, jossa luvassa takapihatemmellystä telluilla kaiken tasoisille offareille haluaville!

Ylläksen Telluviikko 17.3-24.3.2013

Telluviikko tarjoaa lajin monipuolista koulutusta ja hauskanpitoa niin aloitteville kuin kokeneemmillekkin telemark-laskijoille! Telluviikko koostuu kahdesta eri osiosta; Kaksi päivää kestävästä telemarkin perusteista sekä Tellut allas - taivas Ylläs -offarikurssista

Ensimmäiset kaksi päivää (su-ma) harjoitellaan telemark-laskun perusteita  rinteessä ja rinteiden ulkopuolella. Tiistaina pidetään taukoa harjoittelusta ja tutustutaan tarkemmin välineiseen ja varusteisiin.

Ensimmäisten päivien tavoitteena on antaa laskijalle valmiudet osallistua Tellut allas - taivas Ylläs -offarikurssille, joka keskittyy laskemiseen ja liikkumiseen rinteiden ulkopuolella. Kurssi kestää 5 päivää (ke-su) ja sen aikana kierretään ympäri Ylläksen lähioffareita ja tuntureita.

Katso lisää Tellut allas - taivas Ylläs osiosta täältä.

Voit osallistua molempiin osuuksiin tai vain toiseen.

Kurssihinnat:
Koko kurssi (su-su) 190 €. (Koko kurssin hinta sisältää osallistumisen myös Tellut allas - taivas Ylläs -osiolle)
1 päivä 40 €

Hissilippu kurssin ajalle:
8 päivää 140 €
1 päivä 25 €
Hissilipun voit ostaa kurssihintaan sen jälkeen, kun olet maksanut kurssimaksun paikan päällä.

Ilmoittautuminen:
Kurssille voit ilmoittautua sähköisesti täältä: Ilmoittaudu kurssille

 

Aika:
17.03.2013 (00:00) - 24.03.2013 (00:00)
Sijainti:
Äkäslompolo
Hinta:
Tulossa myöhemmin
Kohderyhmä:
Yleinen tapahtuma
Lisätietoa:

Jani Munkki, Ylläs-Ski Oy
Gsm: 0400-180141
Sähköposti: jani.munkki@laplandhotels.com

Ylläksen Telluviikko

Niesakeron eräpolku

Luosun kylän lähistöllä sijaitsevan Niesakeron vaihtelevissa maastoissa kiertävä luontopolku tutustuttaa sinut vanhaan eräkulttuuriin ja kä...

Lue lisää

Vinkki