Sulje

Sivukartta ja haku

Ylläksen Matkailuyhdistys Ry

Ylläksen Matkailuyhdistys on Ylläksen alueorganisaatio jonka päätehtäviä ovat Ylläksen latujen ja reittien ylläpitäminen ja kehittäminen sekä Ylläksen alueen sisäisen liikenteen parantaminen.

Yhdistyksen jäseninä on Kolarin ja Ylläksen alueen yrityksiä ja mökkiläisiä. Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 170 jäsentä. Yhdistyksessä on sekä varsinaisia jäseniä että kannatusjäseniä. Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Ylläksen alueella asuva henkilö, liiketoimintaa harjoittava luonnollinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, kiinteistön omistava luonnollinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö sekä Kolarin kunta. Varsinaisella jäsenellä on äänioikeus ja puheoikeus yhdistyksen kokouksessa. Kannattajajäseneksi voi liittyä jokainen luonnollinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta, mutta hänellä on puheoikeus yhdistyksen kokouksessa.

Ylläksen Matkailuyhdistys ry:n rahoitus koostuu pääosin vuotuisista jäsenmaksuista, tuotteiden myyntituotoista sekä vapaaehtoisista latumaksuista. Ylläksen matkailuyhdistys teettää vuosittain Ylläksen reittikartat: Talviurheilukartta, Moottorikelkkakartta, Vaellusreitit ja Luontopolut sekä maastopyöräreittikartan sekä sähköiset karttapalvelut, latu- ja moottorikelkkapalvelu. Karttamyyntien tuotto käytetään latujen ja reittien ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tutustu yhdistyksen toimintaan tarkemmin oheisesta yhdistyksen esittelystä. Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta saat toiminnanjohtaja, Hanna Ylipiessalta: hanna.ylipiessa@yllas.fi, 040 570 9666.