Sulje

Sivukartta ja haku

Gondoli

Hiihtokeskuksemme ylpeys, Ylläs 1 Gondoli -hissi on kaikilla mittapuilla Suomen tunturihissien ykkönen. Gondolissa kahden kilometrin matka Ylläksen huipulle, 719 metrin korkeuteen sujuu jopa seitsemässä minuutissa. Matkan varrella nautit henkeäsalpaavista maisemista ja tähyilet tunturiin valitessasi seuraavaa laskupaikkaa. Kaikki Sport Resort Ylläksen rinteet ovat laskettavissa tunturin huipulta.

Gondolin käyttö sisältyy kaikkiin hissilippuihin. Voit ostaa Gondoliin myös kiertoajelun, jolla voit nousta ylös, ihailla maisemia, pistäytyä vaikkapa huipun kahvila-ravintoloissa ja jatkaa gondolikyydillä takaisin alas.

Kesäisin Gondoli kuljettaa tunturimaisemiin retkeilijöitä ja alamäkipyöräilijöitä. Etenkin kevättuulet kutsuvat gondolin kyytiin myös varjoliitäjiä.

Gondolihissiin on esteetön pääsy pyörätuolilla sekä lastenrattailla. Osa gondolihissin kopeista on myös koiraystävällisiä.

 

Heitä löylyä maailman ainoassa saunagondolissa

Sport Resort Ylläksellä pääset maailman ainoaan saunagondoliin, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen elämyksen. Löylyveden sihinä ja kiukaan kihinä eivät löydä vertaistaan, kun niistä nautitaan gondolisaunan kyydissä, maan ja taivaan välillä. Uskomaton päätös päivälle, jonka todenperäisyyttä tosin voit joutua vakuuttelemaan moneen kertaan.

Yksi saunakierros kestää noin 20 minuuttia. Gondolisaunaan mahtuu neljä saunojaa kerrallaan. Varatessaan gondolisaunan, saa käyttöönsä myös huipulla sijaitsevan saunaosaston, joka on suunniteltu 12 henkilölle.

Saunagondoli on osa Cafe Gondol 718:n tiloista löytyvän, Suomen korkeimalla sijaitsevan saunaosaston palveluita ja saunaosasto on käytettävissänne aina saunagondolin mukana. Saunaosastolla löydät takkahuoneen, suihkut, saunan, lämmitetyn ulkoporealtaan ja upeat maisemat. Kirkkaan taivaan alla pienellä onnenkantamoisella saunaelämyksen voivat kruunata upeat revontulet.

Ainutkertainen saunaelämys alkaa ja päättyy Tampparikabiinin kyydillä. Saunomisen oheen sopii erinomaisesti korkeatasoinen ruokailu Lappi-menulla tilausravintola Ylläskammissa.

 

Gondolisaunan ja saunaosaston vuokrahinta 1350 euroa sis. ALV 24%.

Suomen korkeimman saunaosaston vuokrahinta alkaen 150 euroa sis. ALV 24%.

Lisätietoa ja varaukset Ylläskammista.