Sulje

Sivukartta ja haku

Gondoli

Gondolihissillä pääset Ylläksen huipulle vaivattomasti sekä kesällä että talvella. Kirkkaana päivänä maisema tunturin huipulta on näkemisen arvoinen!

Huipulta löydät myös esittelyn Ylläksen laskettelun historiasta ja Suomen korkeimmalla sijaitsevan ravintolan, Kammin ja Cafe Gondolin. 

Saunagondoli

Maailman ainoa Saunagondoli tarjoaa huimat saunomiselämykset Ylläs1 -gondolissa. Saunagondoli lähtee liikkeelle huipulta ja vie saunojat 20 minuutin kierrokselle Ylläksen huipulta alas ja takaisin huipulle. Saunaan mahtuu kerrallaan neljä henkilöä. Muu seurue voi viettää iltaansa sillä aikaa Ylläksen huipun saunaosastolla, josta löytyvät saunat, suihkut, takkahuone ja ulkoporeallas.

Gondoli kesällä ja syksyllä

Gondolilla pääset Ylläksen huipulle vaivatta myös kesäisin. Gondolihissi on auki juhannuksesta syyskuun loppuun saakka. Hissiin voi ottaa mukaan myös koiran, maastopyörän tai DH-pyörän kätevästi. Huipulla sinua palvelee Suomen korkeimmalla sijaitseva ravintola Kammi. Ylläksen huipulla kiertää myös kävelyreitti Historiapolku, joka kertoo laskettelun historiasta Ylläksellä. Reitillä on myös maisemataulu, josta voi tunnistaa läheiset tunturit. Reitillä pääsee kulkemaan myös pyörätuolilla. Liput Gondoliin saat ostettua Head Sport Shopista, Gondolin ala-aseman vierestä.