Sulje

Sivukartta ja haku

Pintaperhokalastuskurssi

29.07.2018, klo 16:00 - 01.08.2018, klo 23:00
Pintaperhokalastus on perhokalastusta "aidoimmillaan" ja kalastusmuotona lumoavan mukaansatempaavaa. Lapin kalavedet tarjoavat pintaperhokalastukseen ja sen harjoitteluun upeat puitteet.

Kolmen päivän kurssilla kalastamme kolmessa eri kohteessa. Kalastuskohteina Ounasjoki/Äkäsjoki, Ruotsin Naakajärvi sekä Könkämäeno. Kaikki kalastuskohteet ovat kirkasvetisiä ja puhtaita. Päivät ovat pitkiä ja luontoelämykset taattuja! Lähtö kunkin päivän kalastuskohteeseen Ylläkseltä. Kulku järjestäjän toimesta pikkubussilla tai halutessa omilla autoilla.

Saaliskaloina harjus ja taimen. Läpikäytäviä aihealueita mm. perhonvalinta ja kalojen ravinnokseen käyttämät tavanomaisimmat hyönteiset, kalapaikan valinta, heittotekniikka, uittotekniikka, kalan tartutus ja ylösotto. Kurssilla voit käyttää omia perhokalastusvälineitä tai kurssinjärjestäjän kalustoa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kurssille!

Kurssin hinta: 320 €/hlö, lapset alle 12 v. -50%. Hintaan sisältyy opastus, kuljetukset kalapaikoille, kalastusvälineiden vapaa käyttö. Tarvittavat kalastusluvat (yhteensä n.50€) sekä Suomen kalastonhoitomaksun maksavat kaikki itse. Kurssi toteutuu, kun min. 4 hlöä saadaan kasaan. Ryhmän max. koko 8 hlöä.

Muut päivän tapahtumat