Sulje

Sivukartta ja haku

Galleria Kellokas - Terveiset

21.04.2018, klo 14:00 - 06.06.2018, klo 16:00
Terveiset - Heidi Vasaran maalauksia
21.4.- 6.6.2018
Kolari, Äkäslompolo Yllästunturin luontokeskus

Lapin taiteilijaseuran Galleria Kellokkaassa on esillä Heidi Vasaran maalauksia 21.4.–6.6.2018. Kaikkiin luontokeskuksen näyttelyihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Heidi Vasaran teos Toisin nähtynä 1. 2017. Akvarelli.

Heidi Vasaran näyttelyn akvarellimaalauksien lähtökohtana on 2016 marraskuussa Petroskoin taiteilijaresidenssissä alkanut teema, jonka vaikutteet saivat alkunsa paikallisista ikoneista.

Vasara yhdistelee isokokoisissa akvarellimaalauksissa rakennettua ympäristöä ja maisemaa ikonimaalauksen tyyliin omaleimaisesti ja sarjakuvamaisesti. Maalauksien kautta Vasara tarkastelee omaa ja yleistä käsitystä itäisestä rajanaapurista. Maalauksissa esiintyy myös karjalainen koristeellisuus perinteisiä kuviointeja vapaasti soveltaen.

Heidi Vasara (s.1971, Mikkeli) on joensuulainen kuvataiteilija ja taidemaalari. Kuvataiteilijaksi hän on valmistunut Imatran taideoppilaitoksesta vuonna 1997 ja ammattikorkeakoulututkinnon hän suoritti Joensuussa 1999. Vasara on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut ryhmänäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla.

Viime vuosina Vasara on keskittynyt akvarellimaalaukseen. Näyttelyä ja taiteellista työskentelyä ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto, Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö ja Pohjois-Karjalan maakuntarahasto.

Lisätiedot


Yllästunturin luontokeskus Kellokas
Heidi Vasara (www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi)
Lapin taiteilijaseura (www.lapintaiteilijaseura.fi)

Muut päivän tapahtumat