Sulje

Sivukartta ja haku

Ylläs-Levi MTB

26.07.2018, klo 10:00 - 26.07.2018, klo 21:00
SARJAT
Yleinen M/N, Yli 50 vuotiaat M/N

HINTAPORTAAT

21.5.-16.6.2018: 46€
17.6 -25.7.2018: 60€
26.7.2018: 75€ kisatoimistosta

Osallistumismaksuihin sisältyy numero ja chip-ajanotto, starttipaketti, huoltopisteet kilpailussa, muistopalkinto maaliin tulleille, peseytymismahdollisuus, kaikille osallistujille urheilijalounas, pyörän pesumahdollisuus, Levi Outdoor Fest -buffi ja sisäänpääsy lauantain iltabileisiin. Yleisölle on molempina tapahtumapäivinä vapaa pääsy sekä tapahtuma-alueelle että katsomoalueelle.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen täällä. Kisapaketin voit noutaa kilpailuinfosta Zero Pointilta ke 25.7. klo 10:00-18:00 sekä Ylläkseltä 26.7. ennen kilpailun starttia.

REITTI
MTB reitti kulkee Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa osittain, joten roskaaminen luontoon on ehdottomasti kielletty. Reitti lähtee luontokeskus Kellokkaasta virallista maastopyöräreittiä alas kohti Äkäslompolon kylää. Äkäslompolojärven rantaa seurattuaan reitti kääntyy oikealle kohti Nilivaaraa ja siitä edelleen Kukastunturille. Kukastunturin huiputuksen jälkeen laskeudutaan Kotamajalle. Matka jatkuu pitkin Lainion ja Pyhätunturin välistä kurua Pyhäjärven eteläpäähän. Järveltä lähdetään polkemaan Aakenustunturin alarinteitä pitkin Äkäslompolo-Kittilä- tielle. Aakenusjoen yli vievän sillan jälkeen poljetaan soratietä pitkin Aakenusjärven kodalle, josta jatketaan Homevaaran kautta Muusan päivätuvalle ja Pyhä- ja Kätkätunturin pohjoispuolista metsämaastoa Sirkan kylään, josta maali löytyy.

Reittiä ei suljeta muilta kulkijoilta, joten reitillä voi tulla vastaan muita kävelijöitä, pyöräilijöitä sekä retkeilijöitä. Ajanotto sulkeutuu 8 tuntia Ylläksen startista eli klo 20:00.

PALKINNOT
Muistopalkinto Levillä jokaiselle maaliin saapuneelle.

PYSÄKÖINTI
Luontokeskus Kellokkaan pihan parkkialue on rajallinen, ja n. 50 m Kellokkaasta Y1 hiihtokeskukselle päin on hiihtokeskuksen parkkialue vapaasti käytettävissä.

HUOLTOPISTE
Pyörähuolto toimii kilpailureitillä mahdollisuuksien mukaan. Reitillä on vähintään 2 juomapistettä.

RUOKAILU
Cafe Tanjassa buffa klo 15.00-20.30. Ruokailu sisältyy osallistumismaksuun.

TURVALLISUUS JA ENSIAPU
Tapahtuman ensiavun hoitaa Kittilän SPR, Kolarin SPR sekä MediYlläs. Kilpailijoille puhelinpakko ja paikannusmahdollisuus, jotta kilpailija on hätätapauksissa pelastusväen tavoitettavissa. Täältä voi lukea lisää sovelluksesta jonka voit ladata puhelimeesi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

PYÖRÄN VUOKRAAMINEN
Voit tiedustella vuokrapyöriä sähköpostitse: vuokraamo@levi.fi

TAVARASÄILYTYS
Tavarasäilytys löytyy Levi Outdoor Festin kilpailuinfossa.

Muut päivän tapahtumat