Sulje

Sivukartta ja haku

Winter Warrior Finland

21.04.2018, klo 09:00 - 21.04.2018, klo 18:00
Esteratajuoksukilpailu Winter Warrior ® Finland on 2-7 tuntia kestävä kansainvälinen urheilutapahtuma, jossa juostaan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maastoon rakennettu esteitä sisältävä juoksureitti. Kilpailun lähtö ja maali ovat Kellokkaan luontokeskuksella ja reitti rakentuu Kesänkijärvelle sekä Kesänki- ja Kellostapulituntureille.

Upottava lumi ja jäätävä vesi pistävät fyysisen ja psyykkisen sietokyvyn äärimmäiseen koetukseen 13 kilometrin pituisella estejuoksuradalla huikeissa kansallispuiston maisemissa. Tiukka arktisen hyytävä kisa odottaa sinua tunturien huipulla. Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

Kilpailun säännöt ja lisätiedot löydät nettisivulta www.winterwarrior.fi

Tapahtumasivu https://www.facebook.com/events/158417421402419

Kilpailu on varmasti hauskaa seurattavaa myös katsojille. Nähtävää riittää Luontokeskuksella, jossa on kilpailun lähtö- ja maalialue. Reitti kulkee pariin kertaan myös Kesänkijärven laavun läheltä, jossa tiedossa hyytäviä vesiesteitä kilpailijoiden kauhuksi ja katsojien riemuksi. Vinkkejä yleisölle luvassa lähempänä kilpailua facebookissa ja tietysti sitten myös kisapäivänä luontokeskuksella.

Muut päivän tapahtumat