Sulje

Sivukartta ja haku

Kolarin kirkko

Kolarin uusi kirkko rakennettiin vuonna 1965. Se on pystytetty kirkonkylän keskustaan Jokijalan pappilan pellolle. Kirkon suunnitteli kotamalliseksi ja sisätiloiltaan kodikkaan lämpimäksi arkkitehti Veikko Larkas. Kirkossa on tilaa noin 400 hengelle.

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Kirkkoon on asennettu vuonna 1977 Kangasalan urkutehtaan valmistamat 15-äänikertaiset urut. Kirkon välittömässä yhteydessä on vuonna 1983 valmistunut seurakuntakoti- ja virastorakennus. Kirkon alttaritaulu on taiteilija Urpo Vainoin käsialaa. Se on saanut nimekseen: "Jeesus vierailee kolarilaisessa kodissa." Taulun sanoma on monitasoinen. Siinä voidaan nähdä kolarilaisperhe arkisessa elämässään. Metsuri-isä on lähdössä työhön ja äiti ja lapsi jäävät kotiin. Koko kotia siunaavana vieraana on ylösnoussut Herra, joka yhä liikkuu seurakuntansa keskellä kärsivänä Vapahtajana.

Messu

Su 29.4.2018 klo 11 Messu Kolarin kirkossa. Toimittaa Asko Nuorkivi.

Perinteinen vappukokko

Ma 30.4.2018 klo 18 alkaen perinteinen vappukokko Kolarin pappilan rannassa. Makkaraa, simaa, munkkia, kahvia ja hyvät arpajaiset yhteisvastuun hyväksi. Lämpimästi tervetuloa!

Bachin voimalla kesää kohti -konsertti

Ma 7.5.2018 klo 19 Konsertti "Bachin voimalla kesää kohti" Kolarin kirkossa. Esiintyy Mikko Souri, viulu, Karri Perälä, alttoviulu ja Olli-Pekka Kajasviita, sello.

Helatorstain messu

To 10.05.2018 klo 11 Helatorstain messu Kolarin kirkossa. Toimittaa Ari Rautakoski.