Sulje

Sivukartta ja haku

Sport Resort Ylläs

Sport Resort Ylläksen alueelta löytyy Suomen suurin Gondoli Ylläs1. Gondolin avulla saavutat kaikki alueen rinteet. Gondolilla voit käydä tutustumassa Ylläksen huipulle ja katsella mahtavia maisemia myös ilman suksia.

Yritys
Sijainti
Kuvat
Tapahtumat
Meiltä löydät lasketteluun liittyvät palvelut: lipunmyynnin, vuokraamon, Sport Shopin, ravintolat, hiihtokoulun ja lastenhoitopaikka Peikonpesän! Kesällä pyöräilyä sekä maastossa, että alamäessä.

DNA Ski Tour

DNA Ski Tour Sport Resort Ylläksellä! Tule mukaan Ski Sport Finlandin järjestämään koko perheen laskettelutapahtumaan su 1.4. klo 11-15! Maajoukkuelaskijat ja valmentajat antavat vinkkejä kaiken tasoisille laskijoille. Osallistu leikkimieliseen DNA Fun Park –kilpailuun. Hyvät palkinnot!

Ylläs-Levi hiihtokilpailu

Maastohiihtokauden kansainvälinen päätöstapahtuma Visma Ski Classics Ylläs-Levi lauantaina huhtikuun 14.4.2018 kokoaa jälleen yhteen niin amatöörit kuin ammattilaiset – tule sinäkin mukaan!

24h-laskukisa

Ylläs 24h-laskukisa on kaikenikäisille soveltuva kilpailu, jossa lasketaan läpi yön. Kilpailuun voi osallistua yksin tai joukkueena. Mukana myös hyväntekeväisyyssarja, jonka tuotto on kahtena aikaisempana vuonna lahjoitettu Lapin keskussairaalan lastenyksikölle.